Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretne minden lány, idösebb fiút, pasit magának? 24/F
Figyelt kérdés
2019. máj. 7. 21:35
1/10 anonim válasza:
Nem minden lány szeretne én kifejezetten korom béli szeretnék.
16L
2/10 anonim válasza:
Ez abszolút nincs így. Nekem abszolút tetszene fiatalabb, 16 éves barátnő, mégsem akar senki 10 évvel idősebb pasit.
3/10 anonim válasza:
Nálam idősebbet de mégis korban közel állót szeretnék. Sőt ha 1-2 évvel kisebb az sem zavar.
4/10 anonim válasza:
azért mert a lányok korábban érnek mint a fiúk, és emiatt a lányok gyakrabban szeretnének hozzájuk intellektuálisan közelebb álló partnert...
5/10 anonim válasza:
Sajnos nem mindegyik csaj,,de én nem bánnám 😉 37F
6/10 anonim válasza:
Hát nem tudom. Volt egy 12 évvel idősebb párom, vele normális kapcsolatban tudtam élni boldog voltam vele, közös témáink voltak, közel állt a lelkemhez. Most van egy 3 évvel idősebb párom de az esetek nagyrészében úgy érzem magam mellette mint egy anyuka a neveletlen kölykével. Beszélgetni nem tudok vele mert egyszerűen nincs miről semmi nem érdekli ami engem, lejárat mindenki előtt mert nem tud viselkedni társaságban és sorolhatnám, de a lényeg hogy nekem úgy tűnik kell az a 10 év minimum mert ebben a korosztályban nem igazán érzem jól magam. De azért ne dőljetek be mindenkinek a legtöbben akik idősebb férfiak társaságára vágynak általában anyagi biztonságot keresnek (vagy gyermekkorból fakadóan másfajta biztonságot)
7/10 Semdor válasza:
4-es tökéletesen leírta. A korosztályunkban is, plána alatta a fiúk többsége sokkal éretlenebb a lányoknál. Max velem egy idős fiúval járnék, vagy 1-2 évvel idősebbel. A sokkal nagyobb korkülönbséget nem igazán tudom értelmezni tinédzser korban.
17L
8/10 gabiszkop válasza:
Nem mindegyik, több olyan nőt ismerek aki a nálánál 10-18 évvel fiatalabb pasikra bukik. Ezen hölgyek közül van olyan is aki közel hatvan éves, negyvenesek is, és van 26 éves is aki 15 éves fiúval él együtt (mondjuk ettől konkrétan mindenki ki van akadva).
9/10 anonim válasza:
Mert egy koránál idősebb férfi nem csak éretteben gondolkodik, de már általában megteremtette az egzisztenciát ... családalapításra kész, reje teljében van pl. Bár hülyén hagzik de az ösztönök tudatalatt is hajtják a női nemet hogy inkább ezekből a "tapasztalt" hímekből válasszon magának...
10/10 kokomfitty válasza:
Az alap a természetből (génekből)adódik és az oka jól ismert. A fiúk lányok között kor szerint fizikai érzelmi téren átlagban a nemi aktivitás megjelenése ill. csökkenése között is jelentős csúszás van. Ha hosszútávra továbbgondoljuk a párkapcsolatot, bonyodalomforrás lehet az egykorúság később is. 40-50 éves korttól (5-10 évvel korábban mint a fiúknál) a lányok aktivitása és -amiről lányokra vonatkozóan szinte senki nem beszél- a fizikai készségek csökkenése. Ezek egyáltalán nem partnerlelkesítő megnyilvánulások. Az elsőt nem oldja meg a fejfájáscsillapító a másodikra a kenőcs meg csak a fél problémára jobb mint semmi kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!