Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szeretne valamit a lány...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretne valamit a lány tőlem, vagy mitől lehet ilyen?

Figyelt kérdés

Van egy lány, nagyjából 1 hónapja rám irt instan, hogy tetszenek neki a képeim. Elotte oda vissza lajkoltuk egymást, mármint én lajkoltam 3at egyből ő is és így tovább. Azóta minden nap beszélünk és nagyon jól elvagyunk, ő is mondta hogy olyan vagyok neki mintha ezer éve ismerne. És megbízik bennem elmond nekem mindent. Furcsa de mondtam neki én is így érzem. Szokta mondani, hogy küldjek neki képet magamról vagy hang üzenetet, persze ő is szokott nekem küldeni. Csak egyetlen bökkenő van, hogy van barátja. Mindig panaszkodik ra hogy milyen gyerekes és nem engedi el sehova, nem beszélhet senkivel. Ezért is van az amikor vele van akkor nek ir nekem. Mindig be kell neki számolnia, hogy mit csinal mikor Kivel, ezt mindig mondja nekem , sajnálom szegényt mert lehet azért is irt rám vagy bármi, mert túlságosan megfojtja a barátja. Mondta már hogy jo lenne ha találkozhatnánk csak a Barátja nem engedi. Én mondtam neki, hogy ne értse félre ezt mert nem szeretném higy bármi probléma legyen miattam a barátjával , nem vagyok olyan fiú, szóval ha valami van akkor nem írok megértem . De azt mondja nem szeretne, hogy ne irjak neki. Így beszélgettünk és mondja hogy szereti a barátját de elege van abból hogy így viselkedik vele, mondtam neki, hogy ezt neked kell tudni mi jo neked, ha már nem érzed magad boldognak akkor ne kinozd tovább. Persze a lány nagyon aranyos és kedves ezért amikor bulizni voltam kissé ittasan mondtam neki milyen jo lenne ha ott lenne velem és táncolhatnank együtt, és ő is mondta hogy jo lenne.

Szerintetek mi lehet a szándéka.csak egy olyan fiút keresett akinek panaszkodhat , vagy ha vége lesz a kapcsolatának akkor legyen valaki egyből?

2018. márc. 27. 06:19
 1/6 anonim ***** válasza:

"Aki nyavajog, de nem változtat, annak még nem fáj eléggé."- Dr. Bubó

Érdemben (még) semmi nem történt köztetek.

Lehet, h csak ego-karbantartásra használ.

2018. márc. 27. 06:42
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha mar iszol akkor ezt mar illene tudni..

Ha nem iszol akor nem ertem minek irtad oda..

14evesen felsz egy "Alfatol", 16-18 kozott meg tied a vilag, reg neki mentel volna..

Akkor most hany eves is a szerzo?

2018. márc. 27. 06:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Kifogtal egy pitsát
2018. márc. 27. 09:15
 4/6 anonim ***** válasza:

Eléggé rossz szívű kommentelők van ak felettem...

a lény valósszínűleg (ahogy ő is elmondta neked) már nem annyira kedveli a jelenlegi barátját mert, persze szereti, de nem kötődik már hozzá nagyon. Te viszont feltételezhetően szimpatikus vagy neki és talán beléd is tudna szeretni. Tudod ha rgy lánynak tetszik egy fiu akkor próbál nkei utalásokat tenni arra hogy tetszel neki és szimpatikus vagy a számára. Valószinűleg azt tervezi a kis fejecskéjében hogy szakit a baratjaval, viszont nem véletlen hogy ezen gondolkodik. amig nem biztos benne hogy te nagyon kedveled őt és hogy ő fontos számodra és többet is érzel talán mint egy barát iránt, addig nem biztos hogy szakit vele. az kell hogy minel többet beszelgessetek, de ne csak fecen, mert akkor tudnád ezt szsavak nélkül a tudatára adni ha személyesen beszélgettek és esetleg utalásokat is teszel rá, arra hogy szereted. amikor beszélgettek a valóságban akkor hidd eln agyon fontos hogy a szemébe nézz és a megszokottnál kedvesebb legyél hozzá hogy érezze hogy te szereted őt. a bizallmába kell férkőtnöd hogy bizzon benned és ne féljen az érzéseit kinyílvánítani feléd, és ezt ugyan úgy tölled is elvárható. Tehát ha szomoúnak látod vagy látod rajta hogy valami gondja van menny és kérdezd meg (lehetőleg a real világban) és addig nyaggasd mé el nem mondja és próbálj rá hangolódni ls megérteni őt és tanácsot adni esetleg neki. A szemkontaktus itt is nagyon fontos!!! naggyon sok sikert és nyugodtan írj ha van valami vagy még lene kérdésed és majd megpróbálok segíteni. :)

19F

2018. márc. 27. 10:37
 5/6 A kérdező kommentje:
Utolsónak, nagyon szépen köszönöm. Ilyen emberek tartják sok emberben a lelket, hogy ilyen rendes emberek is vannak.
2018. márc. 27. 16:27
 6/6 anonim ***** válasza:

A csúnya kommentelők rossz szívűek, az a lány viszont csupa jószív, aki a pasija mellett talonban tart egy másik srácot, mert túl bexari ahhoz,hogy szakítson, így inkább mindkettőt hülyíti.

Milyen álomlány ez, én is ilyet akarok.....

2018. márc. 27. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!