Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeretne engem egy fiú sem?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Mostmár nagyon elvagyok keserdve, és nem tudom mit tegyek. Kedves vagyok mindenkivel, önmagamat adom, sokak szerint vicces vagyok és jófej. Fiú haverjaim szerint szép is vagyok. Nem volt nagyon önbizalmam sokáig, mert általános iskolában sokat piszkáltak, ugyanis egész vékony vagyok kerekebb fenékkel, és emiatt mindennek elmondtak. Plusz még a számmal is csúfoltak, mert teltebb szám van, majdnem olyan Angelina Jolienak. De mostmár tudom, hogy csak azert mondták hogy bántsanak.
Pozitív kisugárzásom van, de persze nekem is vannak rossz napjaim, akkor morcos vagyok és ingerült.
Miért nem szeretne velem lenni senki sem? (Ha nem vesszük bele persze azokat a fiúkat, akik minden lánnyal összejönnének ha lenne rá esélyük) 16L
2017. febr. 12. 15:10
1/8 anonim válasza:
Esetleg képet tudnál küldeni magadról? Ha nem probléma, meg esetleg beszélgeti is tudnék veled, ha gondolod.
3/8 anonim válasza:
Nem tudom, és nem is fogom tudni addig megmondani amíg nem ismerlek.
5/8 A kérdező kommentje:
Hát képet nem nagyon szeretnék küldeni magamról, hátha valaki felismer, és az nekem kicsit égő lenne.:( Bocsi
2017. febr. 12. 15:25
6/8 anonim válasza:
Hidd el jönni fog valaki és ezt nemcsak azért mondom hogy megnyugtassalak hanem tudom :)
7/8 anonim válasza:
Esetleg privátban lehetne veled beszélgetni erről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!