Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm nagyon szeretné, hogy a puncim szőrös legyen, én viszont aggódom hogy kellemetlen lesz számára, mikor kinyal engem, szorongok és aggódok, mit tegyek? 23L
Először van barátnőm, tapasztalatlan vagyok lányok terén, mert eddig 4 srác szerelmem volt. Szeretem őt, mert kedves, megértő, toleráns lány, igaz, vannak szokásai, amit sajnos nem szeretek. Dehát senki sem tökéletes, én sem vagyok az. :)
Tegnap szexeltünk először, minden nagyon jó volt, de sajnos, nem tudtam kielégíteni őt... Máshoz vagyok szokva, nekem sokkal könnyebben ment a srácok kielégítése, 5 perc alatt elélveztek, amikor vertem nekik. Most tapasztalom csak ki, mennyivel finomabban és lágyabban kell viselkedni egy puncival, de biztos vagyok abban, minden rendben fog menni.
Azt kérte tőlem a szex után, hogy legközelebb, amikor találkozunk (2 hét múlva tudunk találkozni) legyen szőrös a puncim, mert ő ezt szereti. Mondtam neki, hogy ha jól esik számára így a szex, megnövesztem, de félek, hogy esetleg kellemetlen lesz számára a nyalás. Mondta, hogy neki ez nem baj, viszont tény, hogy kérte, legyen ápolt, tiszta, illatos a puncim.
Megkérdeztem tőle, hogy mit szólna egy arany középúhoz: egy csíkban meghagyok szőrt, a többit leborotválom. Mondta, hogy ő azt szereti, ha sok szőr van, kellemes, puha, "bundás" a punci tapintása, de nem rendetlen és nem túl hosszú a szőr. De azt is mondta, hogy természetesen nem "kötelező" a szőrös punci, csakis akkor nővesszem meg, ha számomra ez nem probléma.
Kicsit gondban vagyok, mert nemigazán tudom, milyen a "nem túl hosszú", vagy "kellemes, puha, bundás" punciszőr.
Ti mit gondoltok? Szerintetek milyen hosszúra növesszem meg? Nem szeretném, hogy gond legyen neki a nyalás, viszont a célom a puha, kellemes tapintás elérése.
Jól tetted, hogy lányokra váltottál, mert a srácokat úgy tűnik nem sikerült megtanulnod 4 srác alatt sem.
A farkat nem verjük és plane nem 5 perc alatt. Ugyanúgy játszunk vele mint egy puncival.
Ha ő kérte, miért lenne neki kellemetlen?
Valószínű erre gerjed ettől jobban fogja kívánni. Neked meg ezzel van a legkevesebb dolgod. :)
Hagyd meg olyanra milyenre kéri. :)
Bocs, hogy nem a kérdésre reagálok, de mi az hogy nem ehhez vagy szokva? Maszturbálni nem szoktál? Persze oké, különböző dolgokat szerethet mindenki, de nem tök idegenként kéne a barátnődhöz nyúlni...figyelni kell a reakcióit, megbeszélni vele mit szeret stb.
Remélem neki nem dörgölted az orra alá, hogy bezzeg a fiúk farka mennyire a kezedre álltak.
Lényegében oda akartam kilyukadni, hogy még 3-4 centisen is tud durva tapintású, szúrós lenni, 7-10 centisen lesz selymes, amikor már hullámosodik/begöndörödik, kinek mennyire (hacsak nem ázsiai típusú, egyenes szálú a fanszőre).
A rendezettség kérdése meg azon múlik, milyen sűrű, mennyire tömött a szőrzeted, mert a ritkás punciszőr hosszan meghagyva valóban kevésbé tud jól kinézni, azt muszáj valahogy fodrászolni, míg a dús, tömött szőrnél elég arra ügyelni, hogy a kiterjedését kordában tartsák (pl. combok), mert amúgy szép homogén szőrháromszöget tud képezni.
Együttèrzek veled! A baràtnőm is mindig ezt kèri tőlem, mert szerinte teljesen csupasz p*nci csak a kislànyoknak van ès őt jobban vonzza, ha szőrös vagy fazonos stb.
Ebből èrthetődik, hogy az övè sem csupsz :S amit viszont èn nem szeretek :D nekem jobban tetszik ès jobban is vonz, ha szőrtelen. Ìgy ùgy àllapodtunk meg, hogy fazonos lesz, àltalàban csak egy csìk vagy cìv ;) de van, hogy meglep ès csupaszìtja *-*
Szòval ne paràzz ha ezt kèrte tőled ès neked nem okoz gondot, akkor hagyd ùgy. Èn nem nyùlnèk hozzà ès majd ő eldönti, hogy a legjobb neki ;) sok boldogsàgot nektek ;)
Nem zavaró amúgy:)
Mármint akkor se ha èpp lent ügyködsz szájjal:D
Bár mindenki máshogy látja ugye.^^
23/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!