Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én egy olyan kérdésel fordulok hozzátok, hogy ha egy pasi egy másik pasival szexel, de nem akar az aktív gumit használni, akkor hogyan tud a paszív magának otthon beöntést végezni, hogy elkerülje a kellemetlen helyzetet?
Figyelt kérdés
Remélem értitek mire célzok.2016. nov. 19. 09:51
1/5 anonim válasza:
A zuhanyfej, ha lecsavarhato az otthon teljesen megfelel. Langyo/meleg vizzel, nem tul nagy nyomasu vizzel az teljesen megfelelo erre a celra. Nemkell bedugni, eleg ha odatartod es a viznyomas meg az h ellazitod magad az adott testtajon, mindent megold
2/5 anonim válasza:
szinte sosem végzek beöntést. szex előtt csak kimosom magam zuhannyal. mi sem használunk gumit (bár ez egy évek óta tartó monogám kapcsolat) és sose volt olyan gond
22, passzív
3/5 anonim válasza:
Előzővel értek egyet szóról szóra, zuhanyfejet én nem csavarnám le, mert egyérszt nem lehet, másrészt meg pl egy rozsdás vagy éles rész megsérti akkor ott jóideig nem lesz sex, viszont lesz ambulancia.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2016. nov. 20. 09:21
5/5 anonim válasza:
van beöntő készülék is.
de szerintem nem csak ezért kellene gumit húzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!