Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan derítsem ki mindenféle ciki dolog nélkül hogy szeretne-e többet vagy nem? 19L
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki nagyon tetszik nekem, meglátom és aaahhww imádom nagyon, egész jóba vagyunk viszont én szeretem őt és nem tudom hogy ő hogy érez, olyan szoros kapcsolatot ápolunk hogy mindenki azt hiszi együtt vagyunk de mi mindig csak nevetünk és á nem! Csak barátok vagyunk! De én nem akarom, csakhogy ő olyan akinek nem mondhatom én hogy akkor most mit gondol mert tuti kinevetne és áá hát nagyon ciki lenne... szóval tudnátok segíteni? Vagy ti mit gondoltok erről?2017. jan. 10. 20:53
1/7 anonim válasza:
Szerintem semmi ciki nincs ebben, nem veszítessz vele semmit ha megpróbálod, vannak félénkebb srácok akik nem mernek közeledni, nálunk is én kérdeztem meg a barátomat hogy ő hogy gondolja a kettőnk kapcsolatát, nem volt ciki, ő nem mondta volna ki.
2/7 anonim válasza:
Ezt neked kell látnod abból, ahogy rád néz :) Ha úgy látod bejössz neki, akkor mindenképp tedd meg az első lépést, mivel mindenki arra vár, hogy a másik tegye meg .. :D
3/7 anonim válasza:
Hát várjál csak egy picit 19 éves nő vagy...nem egy idióta nem 14 éves lány? Csak mert a fogalmazásodból tekintve lazán letagadhatnál legalább 3 évet.
Furcsa ez egy 19 éves lánytól...mond meg neki a frankót nem vagy meg taknyos lány.
5/7 anonim válasza:
Én is ilyen helyzetben vagyok/voltam, csak a fiúról kiderült, hogy van barátnője. Ha a tiednek biztosra tudod, hogy nincs, akkor hívd el valahova, flörtölj vele, ha nem esik le neki, akkor mondd meg. Nehogy késő legyen :)
6/7 Taushi válasza:
Ahogy korábban is írták, próbálj flörtölni, kideríteni, van-e barátnője, vagy hajt-e valakire, vagy van-e valaki akivel alakul.
És ezt a "jóba vagyunk" paraszt stílusú fogalmazást szerintem hanyagold, nem egy előnyös dolog.
És ebből a pár sorból legalább 6 vessző hiányzik, a mondatok szerkezetéről inkább nem is mondok semmit. Kérlek ne vedd bántásnak, de ha szóban is így kommunikálsz, akkor ott nagy problémák vannak.
25F
7/7 anonim válasza:
Kérdezz rá. De most komolyan. Semmi gáz nincs abban, és azonnal megkapod a választ is, és nem kell többet azon agyalnod, hogy na most akkor mi van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!