Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon ciki ez a dolog?
Ó persze, senki más sem izzad, te ugyan miért tetted? :O
Gondolkozz már!
Aki meg ezen szórakozik az biztos nem izzad kicsit se... Áááá!!!
Hali!
Átérzem a helyzetedet, én is sokáig izzadtam előző évben, valószínűleg most is fogok. Ha szerencséd van kinövöd, nagy melegben egyébként mindenki izzad, csak más- más mértékben, és területen.
Mivel én vidéken lakom ezért reggel busszal járok a városi suliba és mire beérek a suliba volt, hogy leizzadtam a hátam, aztán azon gondolkoztam, hogy látszik-e, mit gondolnak róla? Ettől csak jobban izzadtam, tehát beláttam ha kinéznek is nem tudok ellene mit tenni. Ezért most már nem érdekel a dolog, ha izzadok - izzadok, ez van, engem azért zavart mert olyan 'ápolatlanságot' tükröz, de mivel büdös nem vagyok, izzadságomnak meg nincs szaga ezért le van tudva.
Tesin is elég durván leszoktam izzadni, ami látszik is. Tehát nem kell aggódnod azt írtad, hogy nagy meleg volt, olyankor mindenki izzad. Én még alapjáraton is szóval mindig van rosszabb.
Ha továbbra is izzadnál akkor van néhány 'lifehack' amivel tudsz rajta enyhíteni.
- Nem iszol kávét.
- Nem jársz műszálas ruhákban, csak 100% pamut.
- Szárító hatású szappan segíthet, és a hintőpor.
- De szerintem a legjobb a solutio antisudorica, izzadás ellen van.
Végszóként nem fognak róla beszélni napokat se, csak a pillanat erejéig, amikor például kiszúrnak utána már nem vagy téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!