Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka hogy nem válaszol egyáltalán?
Voltaképpen teljesen mindegy, nem?
egyértelmű, hogy leszarja a fejed, kár rá időt/energiát pazarolni
Mert elrontottad ...
Mondok egy példát.
Egy lánnyal egyszer erről beszéltem első találkozáskor és megdícsért hogy kb a 3. mondatommal már elhívtam egy kávéra és hogy milyen kreatívan csináltam míg mások napikig zaklatják. Meg persze hogy utána a találkozó részletei megbeszélésén kívűl nem írtam neki.
Ennek a lánynak volt hogy lekellett tiltania egy fiút, mert mindennap aktívan kereste anélkül hogy elhívta volna akárhova is.
Mért?
Az emberek elfoglaltak ... az online kommunikáció meg nem ad megfelelő képet a másikról, azaz a lány nem tudja eldönteni, hogy érdemes-e időt és energiát beléd fektetni szimplán mert mondjuk facebookon normálisan el lehet veled beszélgetni, mert azt bárkivel meglehet tenni ha kölcsönös az érdeklődés.
Plusz ha ezt eltudod játszani magas önbizalmat sugárzol.
Ne értsd félre, ezzel nem azt mondom hogy nem lehet tartalmas beszélgetéseket folytatni ismerkedős oldalakon, de minden mondatoddal kicsit közelebb kell kerülnöd hogy elhívd vagy át tereld pl.: messengerre a beszélgetést.
Személy függő milyen megközelítés működik. Nekem is volt, hogy valakivel 11 napig kellet beszélnem, de vele is átmentem a messengerre 10 perc után.
... de ez nagyon rossz hogy a lánynak kellet 1 hét mulva megkérni téged hogy menjetek instagramra.
Utolsónak:
Szerintem akkor te pont egy ilyen lányt fogtál ki. Lányok többsége, ha már első nap messengerre akarom átvinni a beszélgetést, nyomulósnak titulál.
8# Mindenkivel működik... Akkor tünsz nyomulósnak ha bénán kérdezed meg a dolgokat vagy ha a beszélgetés nem megy kifejezetten jól és nem "nyűgözted le" eléggé a másikat.
Meg itt nem 1 példáról beszélek az én esetemben hanem kb 40ről.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!