Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írjak neki, vagy el kellene engednem?
Sziasztok!
Van egy lány, akivel az utóbbi időben ismerkedtem. Mindketten most kezdtük az egyetemet, más szakokon.
Kb egy hónapot chateltünk, ezután az első randink életem legromantikusabbjára sikerült, a végén csók is volt, utána meg is beszéltünk másodikat, de azelőtt egy nappal kaptam tőle egy teljes paragrafust, hogy megijedt a randin, nem tud elköteleződni. Próbáltam vele megbeszélni, mert nagyon hezitált mi legyen, de végül azt mondta ne folytassuk.
Előző héten véletlenül összefutottunk, megkérdeztem beülünk-e valamire, azt mondta siet, mert utaznak, de pótoljuk be. Azóta sem írt, nehezen állom meg, hogy én se tegyem. Volt már barátnőm, de teljesen úgy érzem magam, mintha szakítottunk volna, mert olyanokat beszéltünk, meg ami történt azt hittem ebből nem lehet ez, és félek, hogy nem fogok még egy ilyen jó lelkű, szép lánnyal találkozni.
Köszi a válaszokat. A legrosszabb az egészben, hogy teljesen elhittem, hogy ebből lesz valami azok alapján amiket beszéltünk és ami volt. Most pedig teljes mértékben magamat hibáztatom. Valami nagyon gáz dolgot csináltam? Nem voltam elég jó kommunikátor? Nem néztem ki elég jól?
Fogalmam sincs mi lehetett a probléma, és csak gyötröm magam emiatt is…
Ráadásul azt sem feltétlen tudom már, hogy mi lehetett igaz egyáltalán abból, amit mondott… teljesen össze vagyok zavarodva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!