Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mennyi ismeretség után engedné...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ismeretség után engednék a szüleitek, hogy a barátotoknál aludjatok?

Figyelt kérdés
jún. 11. 06:16
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én másfél hónap után utaztam le hozzá egy hétre (mert elég messze lakik). Jó, a 18-at már betöltöttem, a szüleimnek se volt egy rossz szava se, csak hogy vigyázzak.
jún. 11. 08:55
 2/7 A kérdező kommentje:
Én 17 vagyok, három hónapja vagyok együtt a barátommal, tudja anyu hogy már lefeküdtünk, de nem engedi, hogy nála aludjak. Vajon miért?
jún. 11. 09:26
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Találkoztak már a barátoddal? Lehet nem bíznak még annyira benne, vagy a családjában, szerintem mesélj róluk nekik többet
jún. 11. 09:39
 4/7 anonim válasza:
17%
Akiben bízhatnak hogy csak aludni fog annak oké, de aki szexelni akar azt nem is kell engedni. Semmi szükség ilyen lelki bűnbe merülni házasság előtt.
jún. 11. 12:07
 5/7 anonim válasza:
100%

Akik szexelni szeretnének úgyis megfogják oldani. Akkor már inkább nyugodt, tiszta és biztonságos körülmények között örüljenek egymásnak.

De ez egyébként nehéz kérdés, mert sok mindentől függ. Szerintem inkább aludjon ott (ennyi idősen mint Te, szerintem ez már rendben van) minthogy azt hazudja nekem, hogy egy barátnőjénél alszik.

Apróságokkal meg tudod kedveltetni őt egyébként. Pl közös családi ebéd, rendszeresen hazakísér, ...

jún. 11. 17:20
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Amikor először nála aludtam, egy szülinapi buli után volt, ez egyszerűbb volt, mint éjjel hazatömegközlekednem egyedül. Másfél hónapja voltunk együtt. Utána kimaradt egy idő, talán 1 hónap, mire újra volt ilyen.

Én 17 voltam, barátom 18, szüleinknek sosem volt kifogása.

De amúgy 1 éve voltunk együtt, amikor lefeküdtünk egymással, szóval az együtt alvás még nem garantál semmit.

jún. 11. 21:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Hol élsz te 4/6-os?
jún. 18. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!