Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ismeretség után engednék a szüleitek, hogy a barátotoknál aludjatok?
Akik szexelni szeretnének úgyis megfogják oldani. Akkor már inkább nyugodt, tiszta és biztonságos körülmények között örüljenek egymásnak.
De ez egyébként nehéz kérdés, mert sok mindentől függ. Szerintem inkább aludjon ott (ennyi idősen mint Te, szerintem ez már rendben van) minthogy azt hazudja nekem, hogy egy barátnőjénél alszik.
Apróságokkal meg tudod kedveltetni őt egyébként. Pl közös családi ebéd, rendszeresen hazakísér, ...
Amikor először nála aludtam, egy szülinapi buli után volt, ez egyszerűbb volt, mint éjjel hazatömegközlekednem egyedül. Másfél hónapja voltunk együtt. Utána kimaradt egy idő, talán 1 hónap, mire újra volt ilyen.
Én 17 voltam, barátom 18, szüleinknek sosem volt kifogása.
De amúgy 1 éve voltunk együtt, amikor lefeküdtünk egymással, szóval az együtt alvás még nem garantál semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!