Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 15-17 éves lányok, nektek a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15-17 éves lányok, nektek a szüleitek nem engednék hogy egy 23-25 év körüli férfival ismerkedjetek/randizzatok?

Figyelt kérdés
2017. febr. 28. 14:07
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem nem néznék annyira jó szemmel, bár nem is járnék huszonévesekkel.
2017. febr. 28. 14:12
 2/9 anonim ***** válasza:
75%
Nem ez alapján alkotnának véleményt.
2017. febr. 28. 14:45
 3/9 anonim ***** válasza:
De, megengednék. Bíznak bennem, tudják, hogy tudom mi a jó saját magamnak, képes vagyok felelősségteljes döntést hozni. Bár biztosan örülnek, hogy 15 éves koromban az összes 25+-os pasi megmaradt számomra plátói szerelemnek. Így, hogy már mindjárt nagykorú vagyok, még kevésbé szólnak bele, rám hagyják, maximum rosszul döntök, aztán majd tanulok belőle, nem áll meg a világ. Meg egyébként a kor az úgy önmagában nem oszt, nem szoroz, ennél kicsit több információ alapján szoktak megítélni valakit. :) 17/L
2017. febr. 28. 15:15
 4/9 anonim ***** válasza:
20éves vagyok a párom 27,3éve vagyunk együtt nem volt gond mert 15éves koromtól nem laktam a szüleimmel viszont őket sem zavarta,meg szerették és a nagyszüleim is imádják.
2017. febr. 28. 15:43
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy örülnének neki. De nem is tervezek még egy ideig max 3 évnél idősebb sráccal járni. Pár év múlva már igen.
2017. febr. 28. 16:46
 6/9 anonim ***** válasza:
16 éves vagyok. semmi bajuk nem lenne vele, csak az, ami nekem is. nem szeretnék lefeküdni senkivel pár hét után, viszont húsz felett a férfiak igen, és ezért nem ismerkedek már idősebbekkel
2017. febr. 28. 17:11
 7/9 anonim ***** válasza:

Ez attól függ, kinek milyenek a szülei.

Én 15 éves voltam, mikor megismertem egy 21 éves, tőlem 200 km-re lakó fiút. Kicsit nehezen, de megengedték, hogy találkozzunk, most pedig 2 éve tart már a távkapcsolatunk, kb másfél év múlva pedig hozzáköltözök.

17/L

2017. febr. 28. 18:03
 8/9 anonim ***** válasza:

7-es vagyok,

Még annyi, hogy hiába engedik, hogy együtt legyünk, csak ő jöhet hozzám, én nem mehetek, illetve még soha nem aludhattunk együtt. :( Mondjuk ez kibírható, már az is valami, hogy engedik a találkozást.

2017. febr. 28. 18:05
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem tudok válaszolni a kérdésre, mert nem vagyok lány, de nekem bejönnek a fiatalabb lányok :D

26F

2017. márc. 7. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!