Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akad még ilyen lány?

Figyelt kérdés

Igazából nem is tudom, hogy hol kezdjem. Az én koromban (17, lassan 18 éves vagyok) teljesen mások a normák barátnő választási szempontokban, mintahogy én gondolkodok ezért a párkeresés is nehezen megy, pedig akadt már bőven jelentkező, barátnőm is volt már. Tehát...én egy olyan lányt képzelek el magam mellé, akivel mindketten 100%-ig önmagunk lehetünk minden felszínességtől mentesen. Aki még értékeli az összejöveteleket (random példák: grillezés, szalonnasütés,otthon közös filmnézés, bármi ilyesmi, ami nem szórakozóhely és a tipikus elcsépelt helyek), érett egy kapcsolatra és 1.) nem úgy képzel el mindent, mint egy romi tinifilmet, ahol minden happy, hanem a felmerülő problêmákat is meglehet vele beszélni, ahelyett, hogy hisztizne, heti 2x szakítana, stb. 2.) Nem a felszínességre megy.

Ezek mellé érti, társ és vevő is a poénokra, szinte bármiről lehet róla beszélgetni.

Léteznek még ilyen lányok? Sajnos én nem nagyon találkoztam eddig ilyenekkel, valszeg az én hibámból :D

2019. ápr. 29. 23:05
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
A normálisabb lányok ilyenek. Mondanám, hogy én is ilyen vagyok de akadt már bőven jelentkező :D egyébként ugyanezt kérdezhetném csak fiúban. Egy ilyen srácot eltudnék képzelni magam mellé.
2019. ápr. 30. 15:44
 12/20 A kérdező kommentje:

Kedves #6-os! Sehol nem állítottam, hogy csak 2 típus van, nem állítottam azt sem, hogy nincsenek különbségek az eddigi kapcsolataimban, nagyon jól tudom, hogy voltak bőven.

"és az, hogy te mind ilyen "heti 2x szakítós, hisztizős" lányokat ismersz, az csakis a te saját hibád"

Ezt pláne nem tudom, hogy miből állapítottad meg, amikor azt írtam, hogy ilyeneket NEM AKAROK és nem azt, hogy eddig csak ilyenek voltak vagy hogy a lány ismerőseim ilyenek. Szóval az egész hozzászólásod olyan értetlen :D

#10 Kb. ugyanaz az eset, mint a #6-os esetében. Nem vagyok beszűkült, felvázoltam, hogy én milyen lányt szeretnék és milyet nem. Aztán megkérdeztem, hogy vannak-e még ilyenek, mert én szingli lányban sajnos még nem találkoztam ilyennel (De az is lehet, hogy igen csak nem értékeltem vagy nem vettem észre). Szó sem volt róla, hogy engem ribik vesznek csak körül.

2019. ápr. 30. 16:09
 13/20 anonim válasza:
Igen, én is ilyen vagyok.
2019. ápr. 30. 18:35
 14/20 anonim ***** válasza:

Hát most találhattál rengeteg ilyen lányt. Itt van még egy, mert én is ilyen vagyok.

Talán még kicsit fiatal vagyok, de egy párkapcsolatot mindenképp így képzelek el. Remélhetőleg hamar találok is egy megfelelő párt:)

(te is válogathatsz most már )

2019. ápr. 30. 20:38
 15/20 anonim ***** válasza:

Szóval

Esküszöm nekem is pont ez jutott eszembe.

Mindig is azt gondoltam, hogyha járok valakivel akkor az a legfontosabb hogy önmagam tudjak lenni előtte és ő is előttem. Eddigi 2 kapcsolatomban ez a minimálisan sem volt meg. Szerintem erre még kell találni a megfelelő embert. És legfőképpen önmagad kell adni, hogy az akivel pl teljesen egy hullámhosszon lennétek ezt észrevegye.

Bár nem kifejezetten ismerkedési céllal írom ezt ki, de pl én ilyen lány vagyok. Csodálom hogy nem találkoztál még hasonlóval, mert szerintem mindenki vágyik egy ilyen társra.

2019. ápr. 30. 23:35
 16/20 anonim ***** válasza:

miért is mertem gondolni, hogy nem ismersz olyan lányokat, akik a feltételeidnek megfelelnek, és azt hiszed, csak ilyen "egy héten 2x szakítósókat"?

öhm helló? olvasd el a kérdésedet: "Akad még ilyen lány?"

vagyis te kételkedsz benne, hogy van-e ilyen, mert te ilyet nem ismersz. de bocs, a helytelen következtetésért ;)

2019. máj. 1. 07:26
 17/20 anonim ***** válasza:
Igen.
2019. máj. 1. 09:47
 18/20 Semdor ***** válasza:
Az itt felmerülő "Akad még ilyen..." kezdetű kérdések jelentős százalékára igen a válasz. Ez most egy társkereső poszt, vagy statisztikát számolsz?
2019. máj. 1. 22:59
 19/20 anonim ***** válasza:
Szerintem én ilyen vagyok, de a hozzánk hasonló emberek nehezen találják meg egymást:D
2019. jún. 24. 18:16
 20/20 anonim ***** válasza:
Persze például én is ilyen vagyok
2019. nov. 7. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!