Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik egy lány, viszont akad egy-két bökkenő. Ti mit tennétek a helyemben?
Meg lehet próbálni,persze. Szegény milyen fejet vàgna ha nem komolyat s nincsen nagyon baratja.
Ilyen a stílusa azt kész,el kell fogadni.
Csak akkor tudod meg hogy érdemes e vele össszejönnöd ha màr jobban ismered a csajt.
Mégis milyen elborult dolgot csinálna? Mindenki menekül valamibe, ez semmi több annál.
Viszont az már rajtad múlik, hogy képes leszel-e a sok marhaságát elviselni.
Tökéletes lány nem léte...
Én pont ilyen vagyok csak fiúba.
Kérdésedre válaszolva, összejönnék vele, miért ne?
Lol fiam, pont abban a korban vagytok, amikor ez természetesen. Én voltam: náci, rocker, kommunista, ateista, mély keresztény (nem ebben a sorrendben)
Nekem sem borult el az agyam, hanem megjött és már több szempontból látom a világot köszönhetően ennek a sok átmenetnek, amiket nem neveznék hibának, hanem inkább leckéknek. Most vagyok 23 éves, jelenleg egyetemista vagyok és jelentem, hogy élek és virulok, nem vagyok a pszichiátrián! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!