Miért akad ki mindenki azon, hogy egyedül járok moziba? 17/L
Ha nincs kivel, akkor egyedül miért ne mehetne el az ember? Semmi okod nincs ezt szégyellni. De ha mondjuk lenne társaság és te inkább egyedül mész, az már más tészta :D Ha lenne olyan film amit moziban meg akarnék nézni és senki se jönne, lehet én is elmennék egyedül. Bár én csak nagyon jó filmeket nézek meg arra meg mindig találok embert :D
21F
Mert a mai elidegenedő civilizációban a többség bármibe belekapaszkodik, ami a legkisebb esélyt is ad neki arra, hogy ne legyen egyedül. Nem véletlen futottak be hatalmas karriert a közösségi oldalak.
Nagyon sok ember nem tud mit kezdeni magával, okvetlenül szüksége van a többi emberre, mert amúgy életképtelenek. Ők azok, akik furcsán néznek arra, aki egyedül is feltalálja és jól is érzi magát.
Nem kell velük foglalkozni, amíg ők azon rugóznak, te hogy mehetsz egyedül moziba, addig te jól érzed magad. Szerintem nincs min tovább filózni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!