Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért akad ki mindenki azon,...

Miért akad ki mindenki azon, hogy egyedül járok moziba? 17/L

Figyelt kérdés

2016. jún. 11. 23:57
 1/7 anonim ***** válasza:
87%

Ha nincs kivel, akkor egyedül miért ne mehetne el az ember? Semmi okod nincs ezt szégyellni. De ha mondjuk lenne társaság és te inkább egyedül mész, az már más tészta :D Ha lenne olyan film amit moziban meg akarnék nézni és senki se jönne, lehet én is elmennék egyedül. Bár én csak nagyon jó filmeket nézek meg arra meg mindig találok embert :D

21F

2016. jún. 12. 00:07
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is egyedül szeretek menni tinikorom óta. Már 2 gyerekes anya vagyok de még mindig így szoktam kikapcsolódni :) szeretek egyedül menni. És nem azèrt mert nincs kivel. Mással is szoktam. De tök jó egyedül.
2016. jún. 12. 06:44
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Az én ismerőseim is furcsállták először, de néha jó senkihez sem alkalmazkodni. Az meg külön jó, hogy feltalálod magad egyedül is.
2016. jún. 12. 07:00
 4/7 anonim ***** válasza:
Te még nem is panaszkodhatsz,én nem járok még egyedül sem,mert itt nincs is mozi. :)):))
2016. jún. 12. 15:37
 5/7 anonim ***** válasza:
De ha volna is,akkor is elmennék egyedül ha senki más nem jönne velem. :D
2016. jún. 12. 15:38
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Mert a mai elidegenedő civilizációban a többség bármibe belekapaszkodik, ami a legkisebb esélyt is ad neki arra, hogy ne legyen egyedül. Nem véletlen futottak be hatalmas karriert a közösségi oldalak.

Nagyon sok ember nem tud mit kezdeni magával, okvetlenül szüksége van a többi emberre, mert amúgy életképtelenek. Ők azok, akik furcsán néznek arra, aki egyedül is feltalálja és jól is érzi magát.

Nem kell velük foglalkozni, amíg ők azon rugóznak, te hogy mehetsz egyedül moziba, addig te jól érzed magad. Szerintem nincs min tovább filózni:)

2016. jún. 13. 13:49
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Nem volt kivel menni azért mentem egyedül, de tök jól éreztem magam :)
2016. jún. 13. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!