35-40 közötti férfiak között akad még olyan, aki még nem házasodott, nincs gyereke, nem is nőfaló, viszont a társát keresi és családot szeretne?
Na most itt nem a defektesekre gondolok, akiknek eszük nulla vagy iszonyatosan randák vagy kövérek, vagy csak a bulizáson jár az eszük és ez okból nincs társuk...
Hanem teljesen átlagos és normális életvitelű és kinézetű, mondjuk diplomás férfiakra. Van vajon olyan köztük, aki nem egy nőfaló típus, és gyereke sincs, nem is volt még házas. Hanem csak egyszerűen ilyen vagy olyan okból nem találta társát, és még egyedül tengeti...?
Ha tudsz ilyet, vagy te vagy az..., milyen okból van/vagy még egyedül?
Az olyan ha akart volna talált is volna 35 -40 éves korára.
Több mmint valószínű h nem is akar megházasodni és gyereket sem akar.
Egyik ismerősöm is hasonló, normális keresete van, diplomás (habár szerintem elég szánalmas ha ez számít annyira) sportolni jár folyamatosan az alkata is ahoz illő ugye, stb stb.
De ő egyszerűen nem akar összeházasodni és gyereket sem akar.
És amiért nem akar gyereket meg házasságot ezért nincs fix kapcsolata, mert minden nőre rájön 1x a dili hogy őt vegyék el.
Jelentkezem!!!
38F.
Nincs viszont diplomám!
Mindenem megvan, azért vagyok egyedül, mert átlagnál többet keresni sok idővel tudtam, s ezt nem tolerálták, nem tolerálják... Sokszor megfordul ma már a fejemben a család, főleg egy feleség, de azt fent tartani a mai "igények" szerint, szintén sok munkaidővel tudnám és így látom az út végét, ezért kezdek hajlani a magányos farkas stílus felé...
Stabilitásra arra vágyom. Nekiállni gyereket nevelni a mai világban 36 éves fejjel? Na arra nem...
36 F
#9esnek:
A stabilitás család mellett lehetetlek? Vagy lehet, egyszerûen csak jobb egyedül. :)
8as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!