35-40 közötti férfiak között akad még olyan, aki még nem házasodott, nincs gyereke, nem is nőfaló, viszont a társát keresi és családot szeretne?
Na most itt nem a defektesekre gondolok, akiknek eszük nulla vagy iszonyatosan randák vagy kövérek, vagy csak a bulizáson jár az eszük és ez okból nincs társuk...
Hanem teljesen átlagos és normális életvitelű és kinézetű, mondjuk diplomás férfiakra. Van vajon olyan köztük, aki nem egy nőfaló típus, és gyereke sincs, nem is volt még házas. Hanem csak egyszerűen ilyen vagy olyan okból nem találta társát, és még egyedül tengeti...?
Ha tudsz ilyet, vagy te vagy az..., milyen okból van/vagy még egyedül?
A stabil partnerre gondoltam. De ugye vagy van gyerek, vagy akarnak.
Az úgynevezett karrierista nők meg nem az én köreimben mozognak.
Értem én kedves kérdező, Te mire vágysz! Sajnos nektek nem elég amire vágytok, az "ellenkezőjéből" is akartok, s ezért dől mindig a dolog!
Volt régen valami mondás, hogy a nőknek 30-ig elvárásaik vannak, egy 30 fölötti meg már tudja mit várhat el...
Mit nyújt-mit nyújt, hát középen nyomott fogkrémes tubust!
:D:D:D
A kutyának sem kellesz és még válogatsz?:D
Normális ember ebben a korban vagy családos vagy falja az életet.
Jaj de viccesek vagytok! Főleg 14#-es, ez tetszett! :D:D:D
Több komolyabb válaszra számítottam a téves feltételezgetések helyett, de ha belegondolunk, ez is sokat elmond. Reagálok szép sorjában:
15#! A kutyák szeretnek! Ráadásul úgy, hogy nem keresek direktbe társat, azért így is kellenék ennek-annak. Viszont igen, válogatok! Csak a férfiaknak van joga válogatni? Na nehogy már! :) Az így adódó ez és az pedig nem kell, mert egyik bár jópofa, túl öreg és majdnem 20 éves gyerekei vannak. A másik kinézetre és temperamentumát tekintve annyira nem vonz, sőt taszít, hogy hiába tartom nagyon kedvesnek és becsületesnek, nem tudnék belé szerelmes lenni, eljátszani pedig nem fogom. A harmadik papucsállatka, semmi önálló véleménye, falra másznék tőle ha együtt élnék vele. Hagyjuk, szóval jelenleg nincs senki, aki kicsit is bejönne. És ritkán ismerek meg új embereket. Ezért arra gondoltam keresek új társaságokat, illetve direkt társat online. És jelenleg kíváncsi vagyok mások véleményére (jelen esetben a Tiétekre), hogy egy ilyen direkt keresés esetén esélyes-e, hogy a kérdésemben leírt alakra bukkanok.
Szóval 15#-ös! Nem a kutyának sem kellek, hanem egyszerűen nem raktam magam eddig a kirakatba, és nem törtem magam össze, hogy a társamra leljek, ennyi.
13#-as! Mit nyújtok?
Hát például rétestésztát. Ezen kívül ugyanazt, amit magam is elvárok. Tehát nincs gyerekem, nem házasodtam még, viszont szeretnék gyereket és normális családot. Nem vagyok defektes, van eszem is, bár többet is használhatnám, na mindegy. Nem vagyok iszonyat randa és kövér sem, de barbibaba sem, szóval aki szöszi dinnyemellű pipit keres az felejtős. (Én sem egy adoniszt keresek. Tudjátok vannak átmenetek a bányarémek és a szépségideálok között, meg ott van az egyéni ízlés is...) Nem vagyok bulizós, nem azért nincs társam, mert tinihobbijaim lennének...
Mondhatjuk, hogy teljesen átlagos és normális vagyok, férfifaló sem vagyok, sosem voltam.
Én azért vagyok még társ és család nélkül, mert az a néhány férfi, akivel azt gondoltam, lehet valami, rossz választásnak bizonyultak. Nagyon örülök, hogy velük idejében szakítottam, különben egy életunt magányos feleség lennék, mint sok más nő, aki éppen frusztráltan éli mindennapjait és veszekedik a párjával, vagy nem veszekedik, hanem bánatában másról álmodozik. Ennél jobb egyedül, mert így legalább megvan a lehetőség, hogy jöhet valaki, akivel jó... Viszont mivel teljesen szerencsétlen vagyok a munkahely terén, nem találok egy biztos munkahelyet, állandóan újabbak kell keresni, leköt ez. Ráadásul gátol is a társkeresésben. Nem vagyok valami kiegyensúlyozott emiatt. Ezért úgy vagyok vele, hogy amíg a munkahelyemet nem érzem biztosnak, addig nem teszek nagy lépéseket a társkeresésben sem. Ezért vagyok még egyedül annak ellenére, hogy nem vagyok egy defektes béna csaj...
12#-es! Ezt nem értem, itt mire gondoltál? "az "ellenkezőjéből" is akartok, s ezért dől mindig a dolog! "
7#, 11#! Nem, te nem az vagy, akit úgymond keresek. Stabil kapcsolat, társ, nem karrier, ez oké. De család is, szóval gyerek is kell, hogy teljesnek érezzem az életet. Több okból is, de ez most nem tartozik szorosan ide. Lényeg, hogy azokra vonatkozott a kérdésem, akik szeretnének gyereket.
(Még annyi, hogy én sok nőtől eltérően nem azért keresnék valakit, hogy gyereket "csináljon", hanem ha megtaláltam azt akivel jó együtt, és a szükséges feltételek is adottak, akkor igen, szeretnék gyereket is.)
6#-os! "Ami ma egy nőnek alapelvárás (menő kocsi, jól felszerelt lakás, utazás stb) arra sajnos nem telik."
Én nem ez vagyok. Nálam alapelvárás, amiket pl. a kérdésemben leírtam. Meg olyanok, hogy szeressük egymást.
Aki a kocsijával menőzik, az primitív és taszít. Legjobb, ha kocsija sincs, teljesen felesleges pénzkidobás. Kocsi csak akkor kell, ha valami extrém munka miatt nagyon muszáj. Utazás minimális összegekből megoldható, főleg, ha nem lusta, hanem sportos életvitelű az illető. Így ez sem szempont. A lakás pedig kell, de nem a másiktól várom, hogy tegye alám. Egyedül még nem tudtam venni, de ha egy férfival felesben tudnánk venni, az nem lenne rossz. Sosem várnék el olyat, amit magam nem tudok nyújtani. Ne keverj más nőkkel, csak mert rosszak a tapasztalataid!
5#! Kevesebb a konfliktusforrás, ha a férfinak is van diplomája. Ebbe most ne menjünk bele, tapasztalat.
4#! Beajánlhatsz a bátyádnak! :) Csak vicceltem!
"ahogy telik az idő, úgy lesz egyre nehezebb kifognia neki is egy független, épkézláb nőt."
Szerintem én ilyen épkézláb nő vagyok, és épp arra vagyok kíváncsi, hogy mennyire lenne nehéz kifogni egy épkézláb férfit. :)
3#! Ne rémissz! :(
:)
2#! Nem, aki nem akar társat, gyerekeket, az nem érdekel! Az más.
Tehát szerinted ilyen prózai ok, mint pl. nálam a munkahelyi gondok a társkeresés gátjaként, ilyen férfiaknál nem létezik?
1#, igen, ők a karrieristák, tudok olyanokat. 50 évesen, dúsgazdagon jönnek rá, hogy mégis család kéne, aztán hajtják a 20 éves libákat, tipikus érdekkapcsolat, az ilyen külön kaszt.
Talán mindenre válaszoltam. :-)
Esetleg okos hozzászólások még?
Helló !
Én ugyan nem rendelkezem diplomával , de hátha így is érdekel a történetem.36 éves férfi vagyok. Sosem voltam nőcsábász típus és nem is tartom magam jóképűnek , inkább átlagosnak.Ennek ellenére mindig szerettek a lányok, hölgyek.Fogalmam sincs miért , de rengeteg esetben velem akarták megcsalni a barátjukat azok a nők akiket ismertem.Közös házibulikon sokszor már kínos volt ahogy flörtöltek velem a barátjuk előtt.Természetesen nem történt 1-2 esetet kivéve további "dolog" , pláne hogy sokszor a legjobb barátaim csajairól volt szó...Ezeket a 10-20 éves barátságokat pedig nem kockáztattam meg egy olyan lányért aki semmit nem jelentett.Summa summarum , évek alatt azt a következtetést vontam le (lehet tévesen) ebből , hogy nincs nő akiben meg lehet bízni.Ezért nem is erőltettem sosem a tartós kapcsolatokat. Az első nagyobb problémánál odébbálltam.
A dolog másik fele , hogy egészen eddig nem volt részem beteljesült szerelemben.Valahogy azokkal a lányokkal akikkel flörtölgettem csak , tudtam laza vicces lenni.Viszont ahogy beleszerettem valakibe , rögtön sikerült felvennem a lúzer énemet és persze nem férfiként tekintett rám a kiszemelt hölgy , így nem is jött össze sosem a dolog.
Aztán ugye az évek meg teltek én még mindig kerestem azt a lányt , akiért fel tudnám adni a most már szinte megszokássá vált önállóságomat.De ehhez nekem szerelem kell , az az igazi lángoló.Sajnos azt kell mondjam a hozzám való korú hölgyek bizony erősen "egzisztenciafüggők" .Legalábbis azok akikkel én találkoztam.Nekem ez megvolt , de elvesztettem. Jelenleg az újraépítésén dolgozom és ebben egyik sem akart részt venni , csak a jóba majd beleülni...Jelenleg ott tartok , hogy élem az életem és várok egy korban hozzám illő hölgyre akinek az értékrendje az enyémhez hasonló.Illetve egy társat keres maga mellé , nem pedig autót , házat , egzisztenciát.Addig pedig maradnak az egy éjszakás/pár hetes alkalmi kapcsolatok 19-36 éves hölgyekkel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!