Szerintetek normmális reakció, hogyha egy lány ismerősömet úgy megüti a "barátja" az arcán, hogy vérezni kezd és erre reflexből én is megütöm a srácot, aztán a csaj rám akad ki?
Nem barátom a csaj, csak egy ismerős..
Maradjunk annyiban, hogy ez egy elmélti kérdés.
Szóval elméletben egyáltalán nem azért tennék ilyet, mert romantikus érzelmeket táplálok a csaj iránt, de ha valaki vissza él az erő fölényével az ezt váltaná ki belőlem... Annak ellenére, hogy egyáltalán nem vagyok agresszív.
Ilyen esetben tényleg nem normálos dolog, túlzás leütni a csávót?
Beleavatkoznék?
Ti mit gondoltok és mit tennétek egy ilyen szituban?
Nagy hülyeséget csináltál! Miért avatkozol bele...? Valószínűleg, nem most ütötte meg a palija először, és nem is utoljára!
Amelyik nő ilyen idiot, hogy elviseli, hogy a barátja veri(márpedig a legtöbb nő ilyen ostoba...), az meg is érdemli!
Haverom egyszer a strandon védett meg egy lányt, akit ütött - vert a barátja s kocsijuknál.
1 hónap múlva találkoztak a csajjal, és mondta a csaj, hogy vissza fogadta a barátját, mert szereti.... Meg meg fog változni bla bla... Erről ennyit!
Másrészt, lehet úgy eltalálod a csávót,hogy elesik, beveri a fejét, meghal!
Vagy eltörik valamije, 8 napon túl gyógyuló sérülés, és feljelent... Kell ez neked egy másik nõ miatt?
Ha annyira bántalmazza, hogy életveszékyben van, szólok neki, hogy ne csinálja! Ha nem elég, akkor kihívom a rendõrséget!
Ne avatkozz bele más dolgába, mert te jöhetsz ki belõle rosszabbul!
Mindenkinek van választási lehetõsége! Úgyis vele marad a nõ, amilyen agyatlan... Most a sok "okos" nõ le fog engem pontozni...😄 De nem érdekel, mert igazat írtam!
5 - ös: jó nagy hülye vagy! Üsse, amíg mozog? Jó ötlet! Aztán irány az életfogytiglan a cigók közé!
Mentse ki a csajt a kapcsolatból? Miért? Netán szellemi fogyatékos a csaj, hogy egyedül nem tud kilépni...? Gratula azoknak is, akik 5 - ös válaszát felértékelték... Veletek is csak többen vagyunk! Agyhalottak...
Ne avatkozz bele többet kérdezõ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!