Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek normmális reakció,...

Szerintetek normmális reakció, hogyha egy lány ismerősömet úgy megüti a "barátja" az arcán, hogy vérezni kezd és erre reflexből én is megütöm a srácot, aztán a csaj rám akad ki?

Figyelt kérdés

Nem barátom a csaj, csak egy ismerős..

Maradjunk annyiban, hogy ez egy elmélti kérdés.

Szóval elméletben egyáltalán nem azért tennék ilyet, mert romantikus érzelmeket táplálok a csaj iránt, de ha valaki vissza él az erő fölényével az ezt váltaná ki belőlem... Annak ellenére, hogy egyáltalán nem vagyok agresszív.

Ilyen esetben tényleg nem normálos dolog, túlzás leütni a csávót?

Beleavatkoznék?

Ti mit gondoltok és mit tennétek egy ilyen szituban?

2019. febr. 25. 06:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
33%
Én biztos nem mentenék meg egy olyan agyhalott nőt, aki ilyen férfival van. Egészségére.
2019. febr. 25. 15:38
 12/16 anonim ***** válasza:
Volt osztálytársamat állandóan verte a barátja, a nő ennek ellenére teljesen oda volt érte, a nő exe aki még ekkor mindig szerette megtudta és verekedett a barátjával. A nő hívta ki a rendőrséget és azt is hazudta, hogy őt is bántalmazta korábban, de eddig nem mert szólni. Nem tudom mi lett végül az esetből, de azt tudom jártak bíróságra egy darabig, szóval óvatosan. Tudod a pokolba vezető út is jó szándékkal van kikövezve, nem biztos, hogy azt éred el amit szeretnél.
2019. febr. 25. 17:48
 13/16 anonim ***** válasza:
9%

10 - es# Te nem fogod fel, amit írok... Ha súlyosan megvered a csaj pasiját, úgy, hogy kórházba kerúl 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérülésekkel, a rendőrséget nem azt fogja mondani, hogy: "Uram! Jól tette, hogy megverte az agresszív sggfejet!". Hanem a csávó feljelent, és téged lesittelnek a 120 kilós, kopasz cigók közé, ahol te leszel a csicska, akit minden nap megraknak villanyoltás után a cellában!

Akkor majd elgondolkodhatsz, hogy megérte e egy buta lány dolgába beleavatkoznod!

Nem elég, hogy a csaj vissza ment a csávójához, és ugyanúgy üti - veri azt a hülye libát, de még a saját életedet is elcseszted, és maximum utcát söpörni vesznek fel 5 év "aranyeres" börtön után!

De, ha te ilyen kemény legény vagy, tégy, ahogy akarsz!

2019. febr. 25. 21:41
 14/16 anonim ***** válasza:
Az csak a romantikus filmekben van úgy, hogy az agresszív pasiját dobja a romantikus, cuki, kedves srác miatt...
2019. febr. 25. 21:43
 15/16 anonim ***** válasza:
A bántalmazó kapcsolatok sajnos felérnek egy szektás agymosással, nagyon nehéz kirángatni belőlük az embert.
2019. febr. 27. 17:14
 16/16 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy már régi kérdés, de azért leírom. A sok barom itt írkálja, hogy "hülye a csaj, mert nem lép ki a kapcsolatból"... Ki AKAR lépni, de NEM MER. Ameddig nem voltatok bántalmazó kapcsolatban, addig nem tudhatjátok milyen félelmet él át. Ezen mindenki gondolkozzon el.
2023. dec. 9. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!