Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akad még ilyen lány?

Figyelt kérdés

Igazából nem is tudom, hogy hol kezdjem. Az én koromban (17, lassan 18 éves vagyok) teljesen mások a normák barátnő választási szempontokban, mintahogy én gondolkodok ezért a párkeresés is nehezen megy, pedig akadt már bőven jelentkező, barátnőm is volt már. Tehát...én egy olyan lányt képzelek el magam mellé, akivel mindketten 100%-ig önmagunk lehetünk minden felszínességtől mentesen. Aki még értékeli az összejöveteleket (random példák: grillezés, szalonnasütés,otthon közös filmnézés, bármi ilyesmi, ami nem szórakozóhely és a tipikus elcsépelt helyek), érett egy kapcsolatra és 1.) nem úgy képzel el mindent, mint egy romi tinifilmet, ahol minden happy, hanem a felmerülő problêmákat is meglehet vele beszélni, ahelyett, hogy hisztizne, heti 2x szakítana, stb. 2.) Nem a felszínességre megy.

Ezek mellé érti, társ és vevő is a poénokra, szinte bármiről lehet róla beszélgetni.

Léteznek még ilyen lányok? Sajnos én nem nagyon találkoztam eddig ilyenekkel, valszeg az én hibámból :D

2019. ápr. 29. 23:05
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
33%
Igen, közülük valokent szólván mondom.;)
2019. ápr. 29. 23:22
 2/20 anonim ***** válasza:
40%

Igen én is ilyen vagyok.

16L

2019. ápr. 30. 06:55
 3/20 anonim ***** válasza:
21%
Igen. A barátaim is ilyenek, illetve én is. 17/L
2019. ápr. 30. 07:10
 4/20 anonim válasza:
58%
Sok a jelentkező :DD
2019. ápr. 30. 10:03
 5/20 anonim ***** válasza:
34%
Es kicsit idosebb csaj?? :) 25feletti van??
2019. ápr. 30. 10:10
 6/20 anonim ***** válasza:
84%

olyan elcsépeltek ezek a kérdések...

igen, mindenféle-forma ember és kapcsolat létezik, nem csak az a két típus, ami a te szűk környezetedben, és az agyadban van...

ha majd idősebb leszel, és több komolyabb, kevésbé komoly kapcsolatot is megéltél már, rájössz, hogy még a saját kapcsolataid között is vannak különbségek.

és az, hogy te mind ilyen "heti 2x szakítós, hisztizős" lányokat ismersz, az csakis a te saját hibád. ha egy kicsit is elkezdesz figyelni, észre veheted, hogy ki az, aki csak meg akarja d-gatni magát, és ki az aki komolyan is vesz téged.

2019. ápr. 30. 10:16
 7/20 anonim ***** válasza:
33%
Ez nagyon aranyos^^ Persze hogy akad, jó magam is ilyen vagyok :'D Csak az ilyen lányoknak megvan a maguk világa, eddig biztos rossz helyen kerestél, de nem nehéz megtalálni amúgy, csak prónálkozni kell c:
2019. ápr. 30. 13:27
 8/20 anonim ***** válasza:
17%
Uh, előző vagyok, kihagytam a végéről hogy 17/L :'D
2019. ápr. 30. 13:28
 9/20 anonim ***** válasza:
17%
Léteznek, a barátnőim és én is ilyen vagyok
2019. ápr. 30. 15:02
 10/20 anonim ***** válasza:
90%
Már miért ne létezne ilyen lány? Azért mert a beszűkült látókörödben csak ribik vannak, már kihaltnak kell ítélni a normális embereket? Úgy beszélsz, mint egy megkeseredett 50 éves...
2019. ápr. 30. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!