Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akad még ilyen lány?
Igazából nem is tudom, hogy hol kezdjem. Az én koromban (17, lassan 18 éves vagyok) teljesen mások a normák barátnő választási szempontokban, mintahogy én gondolkodok ezért a párkeresés is nehezen megy, pedig akadt már bőven jelentkező, barátnőm is volt már. Tehát...én egy olyan lányt képzelek el magam mellé, akivel mindketten 100%-ig önmagunk lehetünk minden felszínességtől mentesen. Aki még értékeli az összejöveteleket (random példák: grillezés, szalonnasütés,otthon közös filmnézés, bármi ilyesmi, ami nem szórakozóhely és a tipikus elcsépelt helyek), érett egy kapcsolatra és 1.) nem úgy képzel el mindent, mint egy romi tinifilmet, ahol minden happy, hanem a felmerülő problêmákat is meglehet vele beszélni, ahelyett, hogy hisztizne, heti 2x szakítana, stb. 2.) Nem a felszínességre megy.
Ezek mellé érti, társ és vevő is a poénokra, szinte bármiről lehet róla beszélgetni.
Léteznek még ilyen lányok? Sajnos én nem nagyon találkoztam eddig ilyenekkel, valszeg az én hibámból :D

olyan elcsépeltek ezek a kérdések...
igen, mindenféle-forma ember és kapcsolat létezik, nem csak az a két típus, ami a te szűk környezetedben, és az agyadban van...
ha majd idősebb leszel, és több komolyabb, kevésbé komoly kapcsolatot is megéltél már, rájössz, hogy még a saját kapcsolataid között is vannak különbségek.
és az, hogy te mind ilyen "heti 2x szakítós, hisztizős" lányokat ismersz, az csakis a te saját hibád. ha egy kicsit is elkezdesz figyelni, észre veheted, hogy ki az, aki csak meg akarja d-gatni magát, és ki az aki komolyan is vesz téged.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!