Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt jófej, normális, szingli fiúk? 17/L
Oké, tudom, hülyén hangzik, és előre felkészülök a kritizáló kommentekre, de komolyan érdekelne, vannak e még olyan fiúk, akik azért valamennyire érettek, udvariasak, stb... Nyugi, nem ilyen romantikus regényhőst keresek, mindössze azt vettem észre, hogy manapság a legtöbb fiú nagyban piál, csomószor bunkó és felszínes (legalábbis az én környezetemben sajnos ilyenek) és nem igazán lehet egyikükkel sem normálisan beszélgetni. Nekem speciel éppen ezért nem volt még barátom, inkább valaki olyanra várok, akivel kicsit mélyebb kapcsolatom lehet, meg aki elfogadja, hogy én inkább visszafogottabb vagyok, nem feltétlen tartom menőnek, ha valaki a részeg sztorijaival dicsekszik, vagy éppen folyamatosan erotikus poénokkal meg beszólásokkal dobálózik... persze, tisztelet a kivételnek.
Valaki van még hasonló véleményen ezzel kapcsolatban? Illetve ti hol/hogyan találkoztatok a barátotokkal, lányok? Lehet, megfogadom a tanácsotokat ;)
(Nem írom ide, hogy ha esetleg épp egyedülálló, normális, korombeli fiú vagy, írj rám privátban, de... de, pontosan ezt írom!)
Már hogyne lennének? Itt vagyok például én. :D Nah jó vicc volt...Vagy nem..
Az udvariasság nálam beletartozik az alap magatartásba,ezen kívűl még az is,hogy,ha bemegyünk egy épületbe sapka le,illedelmes köszönés...már,ha van ott valaki,mert magadba beszélni nem túl előnyös. :D
Majdnem kihagytam..nyilván lányoknak elsőbbséget adok az ajtóban...
Ui:Én se találok jófej csajt,majd lesz,ha nem akkor így jártam...
Szia!
Vannak még udvarias,kedves,megértő,és emelett jól kinéző srácok is. Csak jól elbújtunk :P.
A nagy probléma az hogy a lányok nagy része sem olyan mint te. Mind iszik, drogozik, dohányzik.. ezért lettek a kordbeliek is olyanok mint amilyennek ezt te leírtad. Az egyik nem a másikhoz igazodott,azt hogy ezt ki kezdte már anno lényegtelen..nem feladni,keresni kitartóan..sikerülni fog,lehet itt lehet máshol..ki tudja :D. 17 évesen tényleg nem vagy elkésve,jó olvasni hogy nem csak gyökér tinik vannak a világban. Sok sikert. Szép estét!
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!