Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Az normális dolog, hogy 36...

Az normális dolog, hogy 36 évesen még sosem volt barátnőm?

Figyelt kérdés
Szüleimmel élek, prostikhoz járok üríteni, valahogy nem is érzek késztetést hogy legyen párom. Nekem így kényelmes.

2018. febr. 18. 19:56
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Soha semmilyen kapcsolatod sem volt? 1-2 hónap se? (hetek?)
2018. febr. 18. 19:56
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha te így jól érzed magad, akkor oké...
2018. febr. 18. 19:59
 3/25 anonim ***** válasza:
85%
Nem normális. De kit érdekel. Azt csinálsz amit akar. Ha neked ez jelenti a boldogságot akkor ne erőlködj hogy többre vidd
2018. febr. 18. 20:00
 4/25 anonim ***** válasza:
75%

nem normalis a tarsadalom megitelese szerint, de gondolom, ez teged amugysem zavar , hiszen azt irtad, neked igy kenyelmes. akkor meg minek a kerdes? lehet, hogy valahol legbelul mostmar azert kezd zavarni, es felsz tole, hogy mondjuk mi lesz igy veled 10-20 ev mulva? ha nem , akkor nem, csak kerdezem.

ha nem erzel ra kesztetest, akkor muszajbol tok felesleges kapcsolatba belemenned, hiszen annak ugysem lenne semmi ertelme. ha neked igy jo, akkor eld igy az eletet. ( kiveve, ha mondjuk egy nem dolgozo fotelkrumpli vagy anyadek nyakan, aki 36 evesen is veluk tartatja el magat, es akire meg mindig anyu mossa a szros gatyat.)

2018. febr. 18. 20:06
 5/25 anonim ***** válasza:
45%

Az a szó, hogy 'normális', nem helyénvaló ebben a kontextusban. Inkább szokatlannak nevezném.

De én nem fogok ítélkezni, mert általában mindennek oka van. Én 5 éve vagyok szingli, 15 év után elhagyott a párom, azóta meg annyi csalódás ért a nőkkel kapcsolatban, hogy már már én is elgondolkodtam hasonlón.

Sőt, pasis észjárással alapulvéve, ha leosztod a dugványozások számát és a nőkre fordított pénz arányát, sokkal olcsóbb kurvinyeknénikhez menni, mint egy elvárásos barátnőt tartani, aki mindenbe bele akar pofizni.

2018. febr. 18. 20:10
 6/25 A kérdező kommentje:
Soha, 1 hetes sem volt! Amúgy igen, anyám főz, mos, takarít rám.
2018. febr. 18. 20:17
 7/25 A kérdező kommentje:

Igen, elgondolkodtam már azon, hogy milyen lesz egyedül megöregedni.

Bízom benne, hogy úgy 45 körül hirtelen meghalok egy infarktusban:) Nekem az a kor már bőven elég.

2018. febr. 18. 20:21
 8/25 anonim ***** válasza:
44%

Itt ebben az a nem normális, hogy felteszed a kérdést, hogy "az normális dolog"...

Ez felveti az alábbi lehetőségeket:

1.te nem tartod normálisnak

2. aljas módon hazudsz itt, a gyakorin

Szívesen segítettem, hisz azért van a gyakori.

2018. febr. 18. 20:23
 9/25 A kérdező kommentje:

A "normális" szó IS csak egy szubjektív megítélés.

Nem hazudok, valóban igaz a kérdésem!

Magas, átlagos test (arcra sem csúnya) pasas vagyok.

2018. febr. 18. 20:28
 10/25 anonim ***** válasza:
Ebben az eseteben az '1.te nem tartod normálisnak' -érvényes szerintem. Reméljük, megoldódik a kérdésed és találsz olyan nőt, akiben társat látsz, akivel együtt tudsz élni.
2018. febr. 18. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!