Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Az normális dolog, hogy 36...

Az normális dolog, hogy 36 évesen még sosem volt barátnőm?

Figyelt kérdés
Szüleimmel élek, prostikhoz járok üríteni, valahogy nem is érzek késztetést hogy legyen párom. Nekem így kényelmes.

2018. febr. 18. 19:56
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

10-es,jó hogy van köztünk egy pszichológus is:)

Szerintem nem én vagyok az egyedüli ezzel a "jelenséggel", nagyon sokan lehetünk(vagyunk) ebben a cipőben. Mi virtuálisan vagyunk inkább aktívak, az életben inaktívak.

2018. febr. 18. 20:37
 12/25 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy nem vagy egyedül - az még rendszerint nem oldja meg a problémát.

"Mi virtuálisan vagyunk inkább aktívak, az életben inaktívak." - ezt nem értem. Élni az "életben " lehet - virtuálisan csak az élet illúziója van, ami szertefoszlik.

A 'jelenlét " az egy nagyon fontos dolog - azzal lehet megismerni, megérteni a világot, másokat, magamat, 'amint van'. Itt és most.

És ha növekszik a megértés, a feladatokat is jobban oldja meg az ember, a kapcsolatai is elmélyültebbek lesznek.

2018. febr. 18. 20:43
 13/25 A kérdező kommentje:
12-es megértem és egyetértek veled. De leírni egyszerűbb, mint kivitelezni bármit is.
2018. febr. 18. 20:45
 14/25 A kérdező kommentje:
Egyszerűen nem tudom "komolyan venni" a kapcsolatokat. Elnevetem magam , mikor már célbaérnék".És ez gyerekkoromtól kezdve így van.
2018. febr. 18. 20:47
 15/25 anonim ***** válasza:
Pedig az a másik ember számára megalázó. Seneca mondta, "minden ember szentség a másik számára" - ez nem változott kétezer év óta, és nem is fog.
2018. febr. 18. 20:50
 16/25 anonim ***** válasza:
83%
Ha te ezt normálisnak tartod, akkor rendben. De a párkapcsolatra való igény akkor is az emberben motoszkál, ha nem vallod be, másként a kérdésed sem született volna meg. A prostik nem fognak szívörömöt adni. Maradj így, ha nem érzel késztetést, de azért árulkodó jel, az "alkalmatlanság" kulcsszavad, ami megint arra enged következtetni, hogy valahol még sem annyira jó így neked és nem teljesen tartod normálisnak ezt az állapotot.
2018. febr. 18. 20:52
 17/25 A kérdező kommentje:
15-ös....Mi???:DD Te hiszel ebben a dumában?:D
2018. febr. 18. 20:52
 18/25 A kérdező kommentje:

16-os..az "alkalmatlan" szót erről a csajról(keresőszavaiból ihlettem)

Vannak itt magányos meg nem értett emberek? Szerintetek könnyebben megtalálni a hangot ilyen emberrel, ha én is ilyen vagyok? Keressek ilyet?

Kategória: Emberek - Magány, egyedüllét

2018. febr. 18. 20:55
 19/25 anonim ***** válasza:
Az mindegy, hogy normális vagy sem, viszont ha 36 vagy akkor a szüleid sem fiatalok, gondolom nem sok van nekik hátra. Utána mi lesz veled?
2018. febr. 19. 15:33
 20/25 A kérdező kommentje:
Ugyan mi lenne? Élem az életem!
2018. febr. 20. 08:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!