Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Az normális dolog, hogy 36...

Az normális dolog, hogy 36 évesen még sosem volt barátnőm?

Figyelt kérdés
Szüleimmel élek, prostikhoz járok üríteni, valahogy nem is érzek késztetést hogy legyen párom. Nekem így kényelmes.

2018. febr. 18. 19:56
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
De fogsz tudni mosni-főzni magadra? :D
2018. febr. 20. 08:58
 22/25 A kérdező kommentje:
Persze, szakács vagyok és elvégeztem egy gyorstalpalós takarító tanfolyamot.
2018. febr. 20. 09:18
 23/25 anonim ***** válasza:

Ha neked így jó mit számít h más mit károg ?

Mindenki úgy él ahogy akar. A kritikákra meg szarni rá.

2018. febr. 20. 18:48
 24/25 anonim ***** válasza:
54%
Amíg a szüleidről nem válsz le, addig nem is fogod az életet komolyan venni. Ők sem élnek örökké, nem fognak mindig eltartani. 36 évesen azért már cink még mindig otthon lenni.
2018. márc. 16. 09:11
 25/25 anonim válasza:

Szerintem nem normális, ha kérdezed. Bár nem kell megfelelni semilyen elvárásnak. De egy egészséges lelkületű embernek ilyen korban már valószínű,hogy volt olyan kapcsolata, ahol jelen van az érzelem, és nem kell érte fizessél. Szerintem te is vágysz rá, különben nem írtál volna. Kíváncsi lennék visszamenőleg anyukáddal való kapcsolatodra, a szüleiddel való viszonyodra, visszamenni a gyerekkorig.

Hosszú belső utat kellene bejárjál, hogy egy harmónikus, szerelemmel teli kapcsolatra szert tehess. Szerintem kell egy kapcsolatban jelen lennie az ölelésnek, az örömnek, nagy beszélgetésnek. Szerintem mindannyian vágyunk erre. Igazi társra.

Valahol az életedben történt akár egy trauma, ami talán egy hosszú folyamat is lehetett, hogy nem volt soha kapcsolatod és csak prostiuáltakhoz jársz.

2018. ápr. 21. 17:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!