Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak itt jófej, normális,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt jófej, normális, szingli fiúk? 17/L

Figyelt kérdés

Oké, tudom, hülyén hangzik, és előre felkészülök a kritizáló kommentekre, de komolyan érdekelne, vannak e még olyan fiúk, akik azért valamennyire érettek, udvariasak, stb... Nyugi, nem ilyen romantikus regényhőst keresek, mindössze azt vettem észre, hogy manapság a legtöbb fiú nagyban piál, csomószor bunkó és felszínes (legalábbis az én környezetemben sajnos ilyenek) és nem igazán lehet egyikükkel sem normálisan beszélgetni. Nekem speciel éppen ezért nem volt még barátom, inkább valaki olyanra várok, akivel kicsit mélyebb kapcsolatom lehet, meg aki elfogadja, hogy én inkább visszafogottabb vagyok, nem feltétlen tartom menőnek, ha valaki a részeg sztorijaival dicsekszik, vagy éppen folyamatosan erotikus poénokkal meg beszólásokkal dobálózik... persze, tisztelet a kivételnek.

Valaki van még hasonló véleményen ezzel kapcsolatban? Illetve ti hol/hogyan találkoztatok a barátotokkal, lányok? Lehet, megfogadom a tanácsotokat ;)

(Nem írom ide, hogy ha esetleg épp egyedülálló, normális, korombeli fiú vagy, írj rám privátban, de... de, pontosan ezt írom!)

2019. márc. 18. 19:08
1 2 3
 1/27 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
26%
17 eves vagy, nagyon sokan szeretnek reszegek lenni foleg aki ilyen fiatal, masik dolog hogy a nemi aktivitas is ilyenkor a legerosebb, igy nagyon sokat kell keresned, ha olyan kozosegbe jarsz ahol isznak es szexel foglalkoznak, toluk mi mast varsz? Olyant kell keresned akik olyanok mint te, erdemes lehet onkentessegi helyeket felkeresned szerintem, vagy kulturalis helyeket, ahol hagyomanyokkal foglalkoznak stb.
2019. márc. 18. 19:29
 2/27 anonim ***** válasza:
0%

nem irok privit :P 18 éves kondis, veszprém kozeli balaton nyár :D

najo ez gusztustalan volt

lenyeg h vannak,

igazabol csak bulis lány ismeroseim vannak a lakohelyemen

és

Hetednapi reform adventista vagyok és ott van pár normális lányt, és a fiuk is , és senki nem bulizik stb.. az h ki menyire romantikus egy dolog (marmint azok nem buliznak akik jarnak és nem csak a szulok miatt egyszer volt)

amit kiakarok hozni (bocsi faradt vok)

sokan "régimodin" nyomjak még ;) de ahoz nagy ismeretseg kell h talalj egyet

nagyjabol 4-5 fiu lehet akit nem vallás miatt ismerek és nem bulizik

2019. márc. 18. 19:30
 3/27 anonim ***** válasza:
47%

Az értelmes csávókat nehéz megtalálni. Olyan környezetbe kevés a normális. Nem tudom hol keresd őket, de ne ott!

A legtöbb csaj pont az olyan "vagàny" értéktelen szarokat keresi. Az értelmes srácok nem hívják magukra a figyelmet...

18F

2019. márc. 18. 19:30
 4/27 anonim ***** válasza:
45%
Kék
2019. márc. 18. 19:33
 5/27 anonim ***** válasza:
35%
Én is számtalanszor tettem már fel ennek a kérdésnek a forditott verzióját, hogy hogyan is lehetne normális lányokkal találkozni? A felszinesség sajnos drága generációnk átka lett. Elég elkeseritő, mikor találkozol egy szép és aranyos lánnyal, akivel már mondhatni „alakulnak a dolgok”, de félóra elteltével már másik csávó torkán nyomja le a nyelvét... Az, hogy kinek mi számit jó fejnek az eléggé szubjektiv, én például sokszor vagyok irónikus, amit kevesen tudnak értelmezni. Ha gondolod nekem irhatsz nyugodtan, de biztos vagyok benne, hogy egy ilyen irás után kapsz vagy 100 levelet majd.
2019. márc. 18. 19:35
 6/27 anonim ***** válasza:
Nekem is írhatsz...
2019. márc. 18. 19:41
 7/27 anonim ***** válasza:
100%
hány képet kaptál már privátban azon bizonyos becses testrészről?
2019. márc. 18. 19:41
 8/27 anonim ***** válasza:
Aha
2019. márc. 18. 19:43
 9/27 anonim ***** válasza:
Vannak
2019. márc. 18. 20:15
 10/27 anonim ***** válasza:
Ezt én is szeretném tudni...
2019. márc. 18. 20:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!