Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt jófej, normális, szingli fiúk? 17/L
Oké, tudom, hülyén hangzik, és előre felkészülök a kritizáló kommentekre, de komolyan érdekelne, vannak e még olyan fiúk, akik azért valamennyire érettek, udvariasak, stb... Nyugi, nem ilyen romantikus regényhőst keresek, mindössze azt vettem észre, hogy manapság a legtöbb fiú nagyban piál, csomószor bunkó és felszínes (legalábbis az én környezetemben sajnos ilyenek) és nem igazán lehet egyikükkel sem normálisan beszélgetni. Nekem speciel éppen ezért nem volt még barátom, inkább valaki olyanra várok, akivel kicsit mélyebb kapcsolatom lehet, meg aki elfogadja, hogy én inkább visszafogottabb vagyok, nem feltétlen tartom menőnek, ha valaki a részeg sztorijaival dicsekszik, vagy éppen folyamatosan erotikus poénokkal meg beszólásokkal dobálózik... persze, tisztelet a kivételnek.
Valaki van még hasonló véleményen ezzel kapcsolatban? Illetve ti hol/hogyan találkoztatok a barátotokkal, lányok? Lehet, megfogadom a tanácsotokat ;)
(Nem írom ide, hogy ha esetleg épp egyedülálló, normális, korombeli fiú vagy, írj rám privátban, de... de, pontosan ezt írom!)
Én normálisnak tartom magam, de igen, sajnos a többség felszínes, nagyképű, és ez a csajoknál is így van..
A mai társadalomban kb az a színvonal a fiataloknál, hogyha "nem vagy nagy arc, bulis, piás cigis drogos, akkor szar vagy".. kb ezért tartunk itt, hogy normális lányokat, fiúkat tényleg nem sokat találni...
Utolsó: Igen, pontosan így értettem, csak te sokkal jobban megfogalmaztad ;)
Egyébként nem vagyok elkeseredett, 17 évesen szerintem azért még ráérek, nem? :D csak kíváncsi vagyok, ti hogy látjátok ezt, illetve személyes vélemény szóval no offense! És köszi mindenkinek a sok választ!
Szia 21 éves vagyok rengetegen helyesnek tartanak magas vékony vagyok. Udvaroltam nem egy lánynak, verset írtam koszontoket stb. Oda se neki egytől egyig levoltam koptatja, ameg normális voltam senkit nem érdekeltek, mostanában elkezdtem többet inni bulizgatni stb, hirtelen el kezdtek érdeklődni a csajok. Szóval ne mondjátok a szépet meg jót... És sajnos ez nem vicc.
Privátokat lányoktól nem kérek, már nem akarok kapcsolatot bocsi.
19 éves Budapesti srác aki hasonló problémákkal szenved és keresi azt a lányt akit mindennél jobban szerethet és törődhet vele, akinek az illata mindig ott van a párnáján még ha nincs is velem a lány. Akivel megnézhetem a sarkcsillagot és a naplementét!
De sajnos engem senki sem vesz észre és nem érdeklek senkit :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!