Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Soha nem lesz senkim?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok de még nem volt barátom.A fiúk nem is keresik a társaságokat,és nem is érdeklődnek irántam egyáltalán.

Ez annyira elszomorít,mindig elgondolkozom azon mi lehet velem a baj.

Pedig tök kedves mosolygós lány vagyok. Igaz kicsit csendes és visszahúzódó vagyok,de szerintem ez nem olyan nagy probléma. De úgy tűnik a mai fiúknak nem ez kell.

Kinézetre szerintem tök átlagos vagyok,semmi különleges nincs bennem.

167cm magas vagyok és normális testalkatú. Hosszú világos barna hajam van és barna szemeim. Divatosan öltözködöm, és mindig odafigyelek a külsőmre.

Mi lehet velem a baj?

2019. jan. 29. 21:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Üzenetbe tudnál mutatni magadról képet ? :)
2019. jan. 30. 18:03
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Kíváncsi vagyok az ilyen majmok vajon milyen képet mutatnak saját magukról..?
2019. jan. 30. 18:06
 13/15 anonim ***** válasza:

#6 állj már le, könyörgöm, itt már mindneki tudja h izomból eliteled a lányok 99%át és azt várod h az az 1% megtaláljon, aztán csodálkozol h "még egy lány se ölelt meg" hát, nem mondom h csodálkozol:D ilyen srácokat figyelembe se tudom venni, csak elvannak mindig vmi sarokban csendesen, aztán onnan ítélnek el mindnekit. De remélem 0-24ig tokától bokáig fel vagy télen nyáron öltözve, nehogy kilógjon vmi és meglássák az emberek a bőrödet

Kérdező: nekem a leírás alapján szimpinek tűnsz, de hiányolok valamit ami megfog benned. Sok sikert és nem kell feladni!

2019. jan. 30. 21:14
 14/15 anonim válasza:
52%
Érdeklődj te mások iránt. Ilyen hozzáállással lehet hogy tényleg nem lesz senkid.
2019. febr. 15. 22:02
 15/15 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség utolsó, azért mert egy lány ezt mondja magáról engem még ugyan úgy érdekelne, feltéve ha nem olyan csitri mint ugye a korunkbeliek 95%a. Ha érdekel valaki akkor érdekel, nem?
2019. febr. 15. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!