Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gyűlölöm magamat amiért nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyűlölöm magamat amiért nem volt még senkim, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egyszerűen már utálom és gyűlölöm magamat azert mert minden lány elutasít és jön a tipikus friendzone. Régen annyira nem érdekelt,de már kezdd zavarni hogy lassan 18 éves leszek és nem volt még barátnőm. Pedig vágyok rá. F
2018. dec. 29. 22:33
 1/4 anonim ***** válasza:
19 leszek és ugyan ez tesó :( Nekem sem volt még barátnőm és nem nagyon értem. Folyton kapom a milyen kedves meg jófej vagyok közben meg senki nem akar semmit. Ráadásul ilyen népes helyen mint Budapest nem találok csajt... Reménytelen vagyok.
2018. dec. 29. 22:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Kitartás mindenkinek én lassan 20 vagyok és sehol egy csaj....19/F Ja és szintén Bp-en ✋😂
2018. dec. 29. 23:17
 3/4 anonim ***** válasza:
43%

Ne nézzetek érzéketlennek, de ilyeneket írtok ki erre az oldalra...mit vártok?😄

Ne legyetek reményvesztettek, néha pont az a baj, hogy túlzottan akarja valaki. Én annak a híve voltam mindig hogy majd jön a herceg, ha jönnie kell és így is lett.

Talán pont akkor jön össze mikor nem is számítasz rá.

Az pedig ha sokszor friendzoneolnak valamit jelent. Valahogy nem jól közeledsz, nem vagy elég egyértelmű, hogy mi a szándékod.

19L

2018. dec. 29. 23:45
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

3asnak van igaza!

Most attól nem leszel jobb/ rosszabb h van e valakid. Olyan nincs h soha nem lesz senkid:) én is 18 vagyok, nekem sem volt még senkim, esetek 99%ban én utasitok vissza fiúkat, és nem azert mert nincs jobb dolgom, hanem mert full gyökerek találnak meg. Abban az 1%ban mikor nekem kéne vki szarik a fejemre:)

És most tök mindegy amúgy h hol laksz, ne sajnáltasd magadat, mert az tök gáz. Ha kell vmi/vki akkor tegyél érte! Járj el helyekre, ahol esélyed van új embereket megismerni. A sok friendzone-on meg érdemes elgondolkozni, lehet vmit rosszul csinálsz.

Igazából nem vagyok egy hűdenagy szakértő (sőt:D) de ha kell vmi segítség akkor írj nyugodtan, megpróbálok segíteni, igyis elég szerencsétlen töketlen pali van, aki alapból nem lenne az csak 0 az önbizalma

2018. dec. 29. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!