Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Soha nem lesz senkim?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok de még nem volt barátom.A fiúk nem is keresik a társaságokat,és nem is érdeklődnek irántam egyáltalán.

Ez annyira elszomorít,mindig elgondolkozom azon mi lehet velem a baj.

Pedig tök kedves mosolygós lány vagyok. Igaz kicsit csendes és visszahúzódó vagyok,de szerintem ez nem olyan nagy probléma. De úgy tűnik a mai fiúknak nem ez kell.

Kinézetre szerintem tök átlagos vagyok,semmi különleges nincs bennem.

167cm magas vagyok és normális testalkatú. Hosszú világos barna hajam van és barna szemeim. Divatosan öltözködöm, és mindig odafigyelek a külsőmre.

Mi lehet velem a baj?

2019. jan. 29. 21:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
61%
Olyan nincs hogy soha nincs senki.
2019. jan. 29. 21:28
 2/15 anonim ***** válasza:
0%
Privátban tudsz küldeni egy képet magadról?
2019. jan. 29. 21:30
 3/15 anonim ***** válasza:
0%

Küldj kepet megpróbálok vmi tanácsot adni

L

2019. jan. 29. 21:43
 4/15 anonim ***** válasza:

- És barátnőid vannak, vagy azok sincsenek?

- Hogy állsz az osztálytársakkal (fiúk, lányok, habár a fiúkról már írtál...).

- Gondolom,hogy középsulis vagy, esetleg dolgozol...

- Mi volt a helyzet az Általános iskolában?

- És az óvodában? Ott sem barátkoztak veled?

2019. jan. 29. 22:04
 5/15 A kérdező kommentje:
Vannak barátnőim. Az osztályom nem a legjobb 1-2fiúval úgymond jóba vagyok de csak nagyon haveri szinten,és csak annyira nem is beszélünk mert elvannak a többiekkel. Általánosba ugyanez volt.
2019. jan. 29. 22:15
 6/15 anonim ***** válasza:
73%

Igen, a mai fiuknak nem ez kell.. Csak sok ribi, haspólós magamutogató lánykák.. Nekem sose kéne olyan. átlagos vagy az jó, 167 az tökéletes barna szem barna haj szinte tökéletes külsőre (gondolom nem mutogatod magad de amugy se a külső a lényeg).

Ami nem jó ha minden divatnak megfelelsz és hajtasz hogy olyan legyél mint a többi, az nem jó, azzal legyél különleges hogy természetes vagy, és nem illezskedsz a többi közé. Egy olyan lány igazán megérdemli a szeretetet. Visszahúzódó is nagyon jó legalábbis nekem tutira olyan lány kéne csak, nem olyan instás divatmajom mint a legtöbb. Nincs veled van, csak a normálisabb lányokat a normálisabb gondolkodású srácok bírják, akit ilyennek ismerek ők is szégyenlősek ahogy én is, szoval csak ne kapokodd el.. Eljön az ideje csak ne erőltesd.. én se erőltetem ezt a csajozós dolgot pedig én már 18 vagyok és még kb meg se öleltem egy lányt se egész életembe.. nem vagy egyedül csak a tömegribik stb fajták feltűnőbbek, sajnos a sok fiut meg ez érdekli, aki mindenki kapható mindenre.. Én személy szerint undorodok az ilyenektől.

2019. jan. 29. 23:29
 7/15 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó: te elmerokkant, nem volt elég mára a gyakori kérdésekből? A 10-15 kérdésedre kaptál elég választ?
2019. jan. 30. 00:01
 8/15 anonim ***** válasza:

uccsó előtti már megint kezded, nem unalmas?:D

am kérdező kép

2019. jan. 30. 01:36
 9/15 anonim ***** válasza:
Először is, elmerokkant édesanyukád, aki nem tudott megnevelni hogy normálisan beszélj. Másodszor pedig a kérdezőt ne nézzétek ribinek, hogy képet kunyeráltok tőle.
2019. jan. 30. 02:04
 10/15 anonim ***** válasza:

Ha írsz és küldesz képet, akkor mondok véleményt.

19/f

2019. jan. 30. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!