Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz hogy nem volt még senkim?
Figyelt kérdés
16éves lány vagyok és nem tudom miért nem volt soha pasim. És tök rosszul érzem magam emiatt2018. júl. 26. 18:03
1/16 anonim válasza:
Nem gáz és nem kellene roszzul érezned magad ez miatt igazán. 😊
2/16 anonim válasza:
Valóban ennyi idősen már illene legalább 3 gyereket szülnöd.
3/16 A kérdező kommentje:
Oh jó
Akkor elmegyek es megveszem a gyerekjátékokat hogy ha majd lesz pasim akkor ne kelljen
2018. júl. 26. 18:09
4/16 anonim válasza:
Dehogy gáz, nyugi! :) Sőt, szerintem sokkal normálisabb, mint az, aki 14 évesen már a fél környékkel összefeküdt. ;)
5/16 anonim válasza:
Baráti körömből valaki most 25 évesen jutott el odáig, hogy megbízható párja legyen. Röviden: Nem gáz. Ne gondold túl.
6/16 A kérdező kommentje:
De olyan szar érzés hogy körülöttem mindenkinek van valakije nekem meg nincs, egyedül érzem magam
2018. júl. 26. 18:32
7/16 anonim válasza:
Szia írj segítek nekem is ez volt 17/L
8/16 anonim válasza:
Ugyanez a helyzet velem is... 17/L
9/16 anonim válasza:
Mindjárt lesz több tucat is és válogathatsz :)
10/16 anonim válasza:
Nem gáz, csak a mai társadalom veri mindenki fejébe, hogy már 14-15 évesen igazán illene pasit/csajt fogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!