Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs senkim?

Figyelt kérdés
Miért van az hogy mindenki körülöttem jár valakivel én meg még soha senkivel 17 évesen... olyan magányos vagyok néha mert nincs kit szeretni és nem is tudom milyen lehet. Az osztálytársaim kiknek már sok barátjuk volt mind azt mondják hogy szép vagyok meg milyen szép portrékat csinálok, ne adjam fel csak szégyenlős vagyok... az ő szájukból már nem esik jól sajnos 😦 egyébként 164 vagyok hosszú barna hajjal és grafikus szeretnék lenni. Mém mániás vagyok ☺ tudom hogy ez nem sok de légyszi segítsetek hogy mit kellene csinálnom másképp mert nem akarom örök életemre a macskám ölelgetni..
2018. jún. 3. 19:32
 1/6 anonim válasza:
koncentralj magadra, ez ennek a jele. Van idod, ne másokat nézz, neked most ez a feladatod. Nem a "szerelem" most a fontos az eletedbe. El jon annak is az ideje. Orulj hogy nem kell még egy emberrel foglalkoznod es a szabad idodet tudod másra is forditani mint egy olyanra aki lehet nem is szeretetbol lenne veled. Hidd el a jelenlegi korulotted levo "parkapcsolatok"-bol nem sok marad majd meg, te meg csak orulj hogy ilyen fiatalon meg kimeled magad egy ilyen pofon-tol. :) koncentralj a grafikus karriedre.
2018. jún. 3. 19:42
 2/6 anonim válasza:

Hello! Lehet, hogy van olyan fiú akinek "tetszel" csak nem mer veled beszéllni a suliban, vagy facebookon

rádírni.

Ajánlani tudom azt, hogy írj rá valami fiúra akit minimállisan "ismersz". Ha érdekled akkor vissza fog írni. Sok beszéllgetés után kiismered és el tudod dönteni, hogy lehet e a barátod.

2018. jún. 3. 19:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Még csak 17 éves vagy. Ne azt nézd hogy más hánnyal volt eddig. Majd lesz valakid, főleg hogy mém mániás vagy. (legalábbis nálam hatalmas plusz lenne :D)
2018. jún. 3. 20:07
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm :) de úgy alakult hogy egy fiú sincs akire ráírhatnék, lányokkal vagyok körülvéve ☺ és mindig hallgatom hogy ' nézd mit csinált tegnap a Krisz' meg ilyenek

.. mosolygok, de olyan rossz😦

2018. jún. 3. 21:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Menjetek el a barátnőiddel valahova ahol azért sok ember megfordul és próbálj "jeleket" keresni a fiúkon, hogy kinek vagy szimpi, de nem izgulj előbb vagy utóbb úgy is jön valaki :)
2018. jún. 3. 21:57
 6/6 A kérdező kommentje:

Szoktam sétálgatni fehérváron ha unatkozom de általában egyedül mert mindenki más a barátjával van...

egyébként köszönöm az értelmes kommenteket, értékelem hogy nem küldtetek el az anyám kínjába 😀😆

2018. jún. 27. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!