Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka annak hogy nincs senkim?
17 eves lany vagyok. Magas, hosszu, szokes barna haju. Roplabdazom. Nem tartom magam annyira nagyon csunyanak, egyedul az orrom az ami nem tetszik.
Miert nem nyitnak a fiuk sosem?
Mert még nem jött el a te időd, türelem :)
24F
Nem hiszek a tarskeresos dolgoban.
Egyszer osztalykirandulason uvegeztunk,ea az volt a kerdes hogy csokoloztam e mar. Mindenki "ledobbenten" nezett, nagyon kinos szituacio volt.
Majd eljön a te időd.
Érdekes talán lenne kereslet tapasztalatszerzés nyújtására hasonló lányoknál,tapasztalt férfiaktól.
Nekem is volt már szerencsém szűzeket beavatni a szexualitás rejtelmeibe,de csak csókban részesíteni is...
28f
1. "Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt."
2. Mi honnan a fenéből tudhatnánk? Senki se ismer itt téged, kislány!
3. Talán adod az elérhetetlen jégkirálynőt.
4. Talán olyan sötét vagy, mint az éjszaka.
5. Talán mégis csak csúnya vagy, bár ezt nem lehet tudni, hisz a szépség szubjektív, van, akinek ez, van, akinek meg az tetszik.
6. Talán nem vagy képes észrevenni azokat a pasikat, akik akarnának tőled valamit.
7. Talán mert süt rólad a búvalb..szottság, negativizmus.
8. Talán mert éretlen kislány vagy.
9. Talán ha nem vadidegenektől kérdeznél ilyen butaságot, hanem magadba néznél, akkor választ is kapnál a kérdésedre!
Vannak olyan lányok akik nem veszik észre hogy v ki kedveskedik neki és hogy mi mit jelent, nem lát semmit mert egy hatalmas falat húzott maga elé és így megközelíthetetlen mindenki számára.
De szerintem te sem nyitsz úgy mások fele hogy ő azt hinne .... ez a lány szeretne v mit tőlem.
Vagy semmi olyan nincs benne ami felkelti egy fiú érdeklődését, lehet hogy egyszerű vagy......
vagy nagyon válogatós...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!