Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs senkim?

Figyelt kérdés

17 éves srác vagyok. Jól nézek ki, jól öltözködök, a csajok megnéznek, magabiztos vagyok, okos, intelligens, jó a humorérzékem, egyszóval minden megvan ami kellhet. Bárki rám néz az gondolja, hogy nekem tökéletes életem van, van pénzem, el vagyok halmozva csajokkal és elérhetetlen vagyok.

Aztán a sötét igazság az az, hogy rohadtul nincs senkim. Nem is volt még 17 év alatt. Nem vagyok minden hétvégén más csajjal, nem beszélek facen egyszerre néggyell, nem flörtölök minden egyes lánnyal, aki kicsit is jobban néz ki, nem... totál nem ez a helyzet. Sok szép lány van, akivel így önmagában nem is lenne gond. De! Nekem nem elég, hogy valaki jól néz ki. A belső értékek, például, hogy legyen kedves, aranyos, együttérző, hűséges, erkölcsös, ilyenek, ez mind hozzátartoznak egy lány szépségéhez. Nem elég, hogy valaki jól néz ki, nem elég, hogy mindenki ismeri és minden srác bármit megadna egy éjszakáért vele. Nekem ez nem elég és nem tudok egyszerűen mit tenni vele. Nekem az kell, hogy belsőre is gyönyörű legyen az adott lány. Ez pedig manapság ritka. Olyannyira, hogy egy ilyen lányt sem ismerek.

Én egész életemben egy lányt szeretnék. Sokan azt mondják erre, hogy hülye, meg meglepődnek, de hol érdekel, hogyha nekem csak egyetlen lányra van szükségem.

Hülyeség vagy nem hülyeség, nekem roppant sokat számít az is, hogy egy lány szűz-e vagy sem. Számomra rendkívül vonzó, hogyha egy lány nem adja könnyen magát. Sőt, igazából ez az egyik legvonzóbb tulajdonsága egy lánynak. Az, hogy annak ellenére, hogy bárkit megkaphatna, Ő nem dobja oda magát, mint egy darab rongyot, hanem vár a megfelelő, hozzá passzoló és illő fiúra, az felbecsülhetetlen érték egy lányban. A szüzességben nem a fizikai értékek a fontosak, hanem a lelkiek. Az, hogy tudod, hogy csak ti vagytok egymásnak. Mindketten ugyan azt akarjátok, egy életet eltölteni a másikkal, jóban-rosszban, boldogságban-szomorúságban. őrült, véget nem érő szerelemben. Végtelenül bíztok egymásban és eszetekbe sem jut más fiúra/lányra nézni, mivel ti vagytok egymásnak a világ. Egy életre.

Tehát ilyen lányt keresek és egyszerűen ha a világból is kimegyek, akkor sem találok. Kérlek segítsetek, hogy mit kellene tennem! Számtalanszor próbáltak már meggyőzni engem a dolgot ellenkezőjéről, én is próbáltam magamat, de egyszerűen nem megy! Hiába próbálom bebeszélni magamnak, hogy ez lehetetlen, egyszerűen nem tudom elfogadni és rohadtul szarul érzem magamat.

2018. máj. 6. 20:02
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
46%
Te biztosan egy nagyon aranyos kedves srác vagy ,de várj még egy pár évet és biztosan találsz valakit.
2018. máj. 6. 20:06
 2/18 anonim ***** válasza:
56%
Ha valaki ezt végigolvassa, a kérdés már nem kérdés.
2018. máj. 6. 20:08
 3/18 anonim ***** válasza:

Szívesen megismernélek ha lenne kedved hozzá :)

16l

2018. máj. 6. 20:10
 4/18 anonim ***** válasza:
79%
Szívemből szóltál 16 vagyok de ugyanebben a cípőben járok többen mondták már hogy jól nézek ki minden nagyképűséget és egót félretéve, jól öltözködöm méregdrága ruhákban járok de nem találok olyan lányt aki ne lenne vagy qurva vagy belülről
2018. máj. 6. 20:11
 5/18 anonim ***** válasza:
Romlott én is csak egy olyan rendes lányt szeretnék akivel vannak közös érdeklődési köreink,nem adja oda magát elsőre bárkinek és nem csak egyszer akar engem de hiába keresek mert olyan mintha tűt keresnék az óceánban
2018. máj. 6. 20:13
 6/18 anonim ***** válasza:
4-5öst egybe
2018. máj. 6. 20:13
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Igazán jó érzéssel töltött el ezt végig olvasni, hogy még manapság is léteznek ilyen fiúk, akik komoly, hosszantartó kapcsolatra vágynak. Én is egy, az általad leírtakhoz hasonló fiúval szeretnék majd megismerkedni egy szép napon, csak az a jó kérdés, hogy vajon hol keressem...
2018. máj. 6. 20:18
 8/18 anonim ***** válasza:
ezt olyan aranyosan leírtad :)
2018. máj. 6. 21:07
 9/18 anonim ***** válasza:
Úristen, hol vannak az ilyen felfogású fiúk?
2018. máj. 6. 22:45
 10/18 anonim válasza:
Uristen😱😍 hol voltal eddig?!
2018. máj. 8. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!