Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ekkora probléma hogy még nem volt senkim?
Akkor valószínüleleg csak sexet akartak, és mondjuk hogy amitől vagy és egy tapasztaltabb személyt jobbnak éreztek.
Személyem szerint én jobban szeretem ha az első vagyok mert az egy külön kaland ki ismerni a másikat
Hülyeség hogy e miatt ne kellenél valakinek, ne változtass feleslegesen.
19/F
Akkor csak a sexet akartak, és mondjuk hogy amitől vagy és egy tapasztaltabb személyt jobbnak éreztek.
Személyem szerint én jobban szeretem ha az első vagyok mert az egy külön kaland ki ismerni a másikat
Hülyeség hogy e miatt ne kellenél valakinek, ne változtass feleslegesen.
19/F
Nekem előny, ha nem volt még senkije annak a lánynak, akivel beszélek, így nincs kihez viszonyítson magában, hogy jobb vagyok-e, vagy rosszabb. És szerintem elég, ha az egyikünk egy picit tapasztaltabb, neki nem kell annak lennie.
Persze akkor se pattintom le, ha volt neki, ilyen jelentéktelen dolgok nem számítanak, ha tetszik egy lány.
Nekem nem lenne probléma.
Ha gondolod járjunk, s utána már volt kapcsolatod 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!