Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi arra a garancia hogy az egyetemen fogok rendes fiút találni? 18/l
Még két évem van a gimiben, nem hiszem hogy ez idő alatt jönni fog egy fiú, aki a barátom lesz. Mindenki azzal nyugtat ,hogy "nyugi az egyetemen biztos jönni fog valaki.."
De erre mégis mi a a garancia, miért ilyen biztosak benne az eberek?
Semmi :D
Meg szerintem eleve ne ez legyen a legfontosabb az egyetemben.
Semmi.
Csak statisztikailag magasabb az egyetemisták körében a párkapcsolatok kialakulásának valószínűsége, ebből vonnak le egyesek messzemenő következtetést.
De tudod, lehet, hogy mondjuk végzős gimisként fog rádtalálni a nagy szerelem. Vagy az egyetem előtti nyáriszünetben. Vagy az egyetem elvégzése után. Előre semmit nem lehet tudni.
Egyébként milyen neked a rendes fiú?
Majd elér a szerelem, csak lesel, hogy milyen hatalmas erő ragadott el! Shakespeare drámákban is villámként sújt le a szerelem a hősökre.
De javaslom a hivatást ettől külön kezelni, mivel Párválasztó-egyetem nincs, sőt még Kiapárom OKJ-t sem hallottam. Mi szeretnél lenni? Hogy készülsz rá?
Nagyobb nálunk a szerelem, és nem nagyon tudjuk "provokálni", mert akkor valami már kezdettől fogva elromlik... A kifejezések is erre utalnak: "elborít", "beleestem" és hát... "átkozott gyötrelem".. mégis, nélküle nem lehet élni. Ezért van az, hogy az idősebbek, akik már túl vannak életkorban a szerelmen gyakorta a világba lesznek szerelmesek.
Szerelem, szerelem,
Átkozott gyötrelem,
Mért nem virágoztál
Minden fa tetejen?
Minden fa tetején,
Diófa levelén,
Hogy szakísztott volna,
Minden leány és legény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!