Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz hogy nem volt még senkim?
Figyelt kérdés
16éves lány vagyok és nem tudom miért nem volt soha pasim. És tök rosszul érzem magam emiatt2018. júl. 26. 18:03
11/16 anonim válasza:
18 Éves fiú vagyok nekem sem volt még barátnőm és nem érzem magam rosszul ez miatt, neked sem kell.
12/16 anonim válasza:
Ha te nem vágysz arra, hogy legyen egy fiúd, akkor ez mitől lenne gáz? Majd eljön az idő, amikor úgy érzed, hogy testileg meg lelkileg vágysz valakire, aki nem anyu vagy apu (jó esetben) xD és akkor majd határozottan azt fogod gondolni, hogy na.... akkor kell egy fiú... és lesz :D
13/16 anonim válasza:
Én a magányos lányok megmentője vagyok xD .... írjatok ifjú leányok bátran, vagy félve... ahogy jól esik :D
14/16 anonim válasza:
Dehogy gaz!
Nekem 18 eves korombn volt elso baratom, azota is osszesen csak ketto volt es most leszek 22 eves. Nem erzem gaznak.
16/16 anonim válasza:
Jesszus, nehogy emiatt érezd magad rosszul!
Ennyi idősen szinte biztos, hogy nem alakulna ki életre szóló kapcsolat, az ezerből egy.
Én fiúként biztos, hogy szívesebben választanék valaki olyat végleges társnak, akinek minél kevesebb előző kapcsolata volt (persze ezt ne úgy értsd, hogy menekülj a szerelem elől. csak nem kell direk rágörcsölni)
Nyugi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!