Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak még olyan lányok akik...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még olyan lányok akik nem depressziósak, teljesen önbizalomhiányos, befelé forduló, "nem olyan mint a többi" és egyéb ilyen divat betegek?

Figyelt kérdés

Nem akarok egy lánynak sem a pszichiátere vagy orvos, kigyógyítója "megmentője" aki "kihúzza a depresszióból" stb stb.

Egy normális kapcsolatra vágyom ami azt illeti. Olyan nehéz nem szuicidhajlamúnak és szarok mindenbe mentalitásúnak lenni? Senki sem élvezi az életet? Csak én vagyok ilyen hülye? Alapból olyan rövid, hogy lehettek ennyire negatívak?!

Hol találkozhatok pozitív, kedves, önálló és stabil lánnyal?

(Rossz napjai mindenkinek vannak, nem azt mondom az év 365 napjában legyen ilyen, hanem nagy általánosságban)

Ne azzal indokoljatok, hogy "jaj, fiatal, dúlnak benne a hormonok, azt sem tudja mit akar az élettől" stb. Mert valahogy én tudom és még sem a sarokban magzatpózban sírok az egyéb dolgok miatt...

18/F

2019. jan. 18. 22:54
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Ha lenne ilyen vagy ilyesmi akkor valószínűleg nem merült volna fel benne ez a kérdés :D De senki sem vigyorog csak úgy mondjuk a villamoson mint a tejbe tök :D Aztán lehet csak én tapasztalom ezt...
2019. jan. 19. 14:26
 22/26 anonim ***** válasza:

Én ilyen lány vagyok mint amilyet leírtál. Volt egy depisebb korszakom, 2 évig tartott, de abból már régen kimásztam és azóta örülök az életnek. De még amikor tartott is... Sose voltam szucid hajlamú, sőt. Nem is értettem soha hogy minek vagdossa magát valaki (aki csinálja nem ítélem el, azóta már tájékozódtam a témában és megértem) mert én soha nem csináltam.

Egy tök átlagos csaj vagyok, sokminden érdekel, sokmindent csinálok, szeretem a barátaimat és a családomat, van hobbim és emellett rendesen tanulok.

Az életcélom még én se találtam meg, de ezt nem is csodálom, még csak 16 éves vagyok, előttem az egész élet 😁

Élvezem az életet amennyire tőlem telik, magabiztos vagyok amennyire éppen kell, őszinte ha arra van szükség, és olyan boldog amennyire csak tudok 😊

2019. jan. 19. 14:40
 23/26 anonim ***** válasza:
0%
Irigyellek utolsó, valami miatt nekem is jöhetne végre egy picike abbol a boldogságból, küldjétek az energiát :3
2019. jan. 19. 14:43
 24/26 anonim ***** válasza:

Amúgy én megértelek. Bár lány vagyok, de át tudom érezni amit mondasz, hozzám járnak kedves ismerőseim "az élet értelmetlen, én meg halálra születtem" problémáikkal. Annak ellenére, hogy én türelmes vagyok, és segítőkész, senki nem várhatja el tőlem sem, hogy megmentsem, mert nem tudom.😁

Egyébként én életigenlő, és optimista vagyok, cserébe komoly családi gondokkal küzdünk, amikből kifolyólag egészen bonyolult lenne velem egy normális kapcsolat. Ez valahogy a sors különös fintora😂

De ne aggódj, rajtam kívül is biztosan vannak még emberek, akik nem divatbetegek, és a problémáikat (amik nyilván vannak, mint mindenkinek) értelmesen tudják kezelni. (Félre értés ne essék, elismerem, hogy ezek létező betegségek, és igazán sajnálom azokat, akiknek ez megkeseríti a napjainkat sőt, szívesen segítek, ahogy tudok. Azonban nem mehetünk el a tény mellett, hogy rengetegen szeretnek nyavalyogni, hogy az élet szar, és rajtuk nem is lehet segíteni, mert nekik csupán egyetlen céljuk, hogy sírjának neked, te meg sajnáld őket. Sokan versenyt csinálnak abból, hogy kinek nyomorúságosabb az élete, amiről képtelen vagyok eldönteni, hogy inkább komikus, vagy szomorú.)

Esetleg próbálj meg tágabb körökben mozogni, nagyobb az esélye annak, hogy találsz valakit😅

2019. jan. 19. 17:00
 25/26 Tpanna00 ***** válasza:

Vannak persze csak nagyon kevesen vannak mivel a mi életünk azért bonyolultabb és zűrösebb ezt valljuk be a sok hormon és havonta a mensi is eléggé be tud kavarni... Nem vagyunk tökéletesek és nem vagyunk mindig pozitívak. De az már abszurd, ha valaki híreszteli milyen jó lenne meghalni, semmi értelme, egyszer úgy is meghalunk, semmi értelme stb. Vagy aki egy semmiség miatt depressziós lesz (ami néha velem is előfordul :D) És egyébként szerintem jobb ezeket kimutatni vagyis "átélni" mint magadban tartani és elnyomni, hogy minden happy és boldogság szivárvány jeee

18/L

2019. jan. 19. 21:29
 26/26 anonim ***** válasza:
Koszonom kerdezo!! Uristen annyira aterezlek. Ezek a lanyok annyira felbasznak..😂😂 vegre talaltam magamnak egy nem olyan lanyt, es fhu megvaltas😂😂
2019. jan. 20. 04:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!