Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Taszító egy fiúnak az, ha egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Taszító egy fiúnak az, ha egy lányt nem érdekel a szépség és a divat?

Figyelt kérdés

Tudjátok, van az a lány, akinek van stílusérzéke, szép a körme, és aranyos frizurákat hord. Szóval most nem ilyenről beszélünk. :D

Tudom, nem ezen múlik minden, de azért érdekel, mennyire fontos ez.

2018. szept. 2. 20:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem gond, de azért egy lány legyen ápolt.
2018. szept. 2. 20:14
 2/11 anonim ***** válasza:
45%
Egy páwa fiunak egyenes hányingert okoz. Egy normális fiunak nem kell több , persze az ápoltság az alap.
2018. szept. 2. 20:22
 3/11 anonim ***** válasza:
Ên lány vagyon eddigi tapaszralatim szerint csak az érdekli őket hogy ápot legyél és szép nem egy divatörült műkörmös festetthajú ...
2018. szept. 2. 20:23
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Én inkább örülnék neki, ha nem ezzel foglalkozna és nem szórná el ilyen hülyeségekre a pénzt.

Még soha nem hallotam egy pasitól se, hohy beleszetetett a lány műkörmébe vagy a divatos topjába.

2018. szept. 2. 20:25
 5/11 anonim ***** válasza:
nem. nem kell divatpcsának lennie.....
2018. szept. 2. 20:27
 6/11 anonim ***** válasza:
A laz nem divat lányok a homi hajú páwa divat fiukat szeretnék megszerezni.
2018. szept. 2. 20:28
 7/11 anonim ***** válasza:
56%

Kedves válaszolók! Nálatok mi a fene köze van a szépségnek és a divatnak az ápoltsághoz? Ezek szerint ha valaki ronda és nem jár csinos ruhákban, az már logikus módon ápolatlan is?

Óh, naiv gyermekkor! Ha tudnátok, mi egészséges, és mi számít igazi ápoltságnak, nagyon sokan zokognátok.

2018. szept. 2. 20:52
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Az nem zavar, ha nem a mai divatot követi, lehet másképp is stílusos az ember, de ha igénytelenül öltözködik, az nem jön be.
2018. szept. 2. 20:58
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem már az is elég ha nincs smink meg a 6 méteres műköröm
2018. szept. 2. 21:21
 10/11 anonim ***** válasza:

nem értem mire gondolsz, én is teszek a divatra, de a többit nem igazán értem

ha gondolod írj egy elemzést magadról

2018. szept. 2. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!