Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Milyen haj a legszebb?
Barna, Szőkés barna, Szőke. Lapockáig érő. Egyenes vagy enyhén hullámos.
Nekem ezek tetszenek.
kibontva nekem jobban tetszik, főleg ha szép hosszú barna vagy szőke haja van :p
persze van akinek jól áll összefogva, de nekem inkább az előbbi tetszik
Egyenes (de nem kivasalt!), barna, festetlen, derekig ero (de legalabb mellig), dus, vastagszalu a kedvencem. Egesznap el tudnek vele lenni :D
De a te hajad is szep lehet, de novesztheted meg, abbol sosem eleg :D
Nem tudom ez nektek fiúk bejön e?
Természetes szőke, ami lassan barnul, lapockáig érő, hullámos, nem göndörítem. A frizura fokozatosan hosszabbodó, frufru nincs, csak bal oldalra van fésülve az első rész (több mint a fele, olyan 65% körüli)
Ilyesmi frizura: [link]
Azért a kép, mert nem igazán tudok fogalmazni!
Lapockáig vagy hátközépig érő világosbarna esetleg enyhén szőkés de ha kék lenne már a kezét kérném meg :3
Am meg hullámos :P vagy egyenes, de még a fonatokat is imádom egy lánynál.. ( nekem mit 20 éves srácnak is amúgy lapockáig ér kb :P s hullámos sötétbarna.. de nem szeretem >_<
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!