Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, titeket mi nyer meg egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Havaseső kérdése:

Fiúk, titeket mi nyer meg egy lányban?

Figyelt kérdés
Gondolok itt elsősorban belső tulajdonságokra, de kíváncsi vagyok arra is, hogy nektek mik azok amik tetszenek egy lány külsejében? (17/L)

2016. nov. 1. 22:17
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem a külső a lényeg. A legfontosabb a személyisége és a viselkedése. Ha kedves, barátságos, de mondjuk csak átlagos külsejű, az már alapból sokkal jobb, mint ha külsőre álmaim nője lenne, de egy mogorva, fagyos természet.

De ha nagyon a külsőre vagy kíváncsi: legyen laza és természetes. Nem tetszik, amikor egy lányon annyi kemikália van, mint egy átlagos egyiptomi múmián. A rajzolt és/vagy agyonszedett szemöldök szintúgy taszító. Legyen ápolt, adja önmagát, és legyen könnyed, laza. És a hosszú haj még mindig szebb, mint a tüsi. :)

2016. nov. 1. 22:24
 2/15 anonim válasza:
93%

Amikor azt látom, hogy törődik egy olyan emberrel is, aki nem jön be neki. Magyarul kedves, de nem azért, mert érdeke fűződik hozzá. Ami még tetszik, a logikus gondolkodás, és a hagyományos értékrend. Nyugodtság.

Külsőt nem tudok írni különösebben.

2016. nov. 1. 22:24
 3/15 anonim ***** válasza:
az arcát nézem meg mindenek előtt. Ha abban tetszik valami, akkor már fel is keltette az érdeklődésem. Kifejezetten bejön, ha van valami szokatlan, deviáns elem rajta, nem eltúlozva. Egy-egy piercing, szokatlan frizura vagy esetleg erőteljes színnel befestett haj ( ez csak feldobja, de nem szükséges persze ). Testalkatban főleg az alacsonyabb, arányosan teltebb lányok jönnek be, közepes vagy nagy méretű keblekkel, erősebb csípővel, de ez sem kőbe vésett, a lényeg, hogy legyen egészséges, nőies külseje. De igazán az összkép a fontos, amit a viselkedés és a megjelenés is meghatároz. Nézhet ki akármilyen jól, ha érződik róla hogy egy tapló beképzelt liba, vagy esetleg buta mint a föld, akkor már taszítani is fog a leányzó. Fontos tehát, hogy a külső mellett szimpatikus legyen a viselkedése, stílusa, legyen benne valami egyedi, legyen véleménye dolgokról, rendelkezzen önálló gondolatokkal, célokkal, érdeklődési körrel. Számomra így lesz igazán érdekes, vonzó. Ez így összeírva eléggé nagy kritériumnak tűnik, de szerintem nem nagy elvárás, nincsenek is nagy igényeim, és általában több lány tetszik/érdekel, mint amennyi nem.
2016. nov. 1. 22:27
 4/15 anonim ***** válasza:
0%
Ha képesek megkeresni dolgokat. Pl. googlen vagy gyk-n azt a régebbi kérdéseket, amiket feltesznek! :D
2016. nov. 1. 22:28
 5/15 anonim válasza:
47%

Ha nem olyan mint a többi.

Alap elvárás nálam hogy ne legyen rajta smink, normális szemöldök (tehát normális kinézet).

Belső tulajdonságai: intelligens, kevésbé érzelmes, őszinte. (Persze még van sok, de ezek a fontosabbak)

2016. nov. 1. 22:32
 6/15 Quatermain ***** válasza:
100%
Természetesség, előny ha nem vakolja ki magát és a haját sem festegeti. Kedvesség, mentalitás, kommunikációs készség, szemek és mosoly. Ha közvetlen velem és látszik, hogy érdeklem az is egy nagyon jó pont. Ezekkel le lehet venni könnyen a lábamról.
2016. nov. 1. 22:34
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Istenem! Ha mindegyik fiú így gondolkodna, már boldog lennék :)

Én mindegyik "kívánságnak" megfelelek (kivéve szerencsére az extrém számomra taszító külsejűt), de az életben inkább azt látom, hogy a felszínes, buta és magamutogató, feltűnési viszketegségben szenvedő és az a tipikusan riban.cos külsejű egyedre figyel fel a legtöbb pasas.

2016. nov. 1. 22:36
 8/15 anonim ***** válasza:
#7: A többi lányra is felfigyelnek ugyanúgy, csak nem veszed észre.
2016. nov. 1. 22:37
 9/15 A kérdező kommentje:
Négyes, mi van akkor, ha megtettem? :D Nem amúgy miért keresgéljek, ha én úgy szeretném kiírni a kérdést, ahogy én fogalmazom meg? És így amúgy is más emberekhez jut el, akik lehet, hogy még nem válaszolták meg a kérdést. És az ő véleményük is számít, mert minden vélemény számít. Mit szólsz? :D A többieknek köszi szépen.
2016. nov. 1. 22:41
 10/15 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, itt senki sem keres vissza régi kérdéseket :D

Ezt így értem, de nem inkább arról szól, hogy személyesen te kapj válaszokat és így a véleményüknél fontosabbnak érezd, hogy neked írtak? :D

Anno 2-3 kérdéshez én is leírtam. Aztán semmi reakció, szóval nem látom már értelmét.

2016. nov. 1. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!