Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket mi nyer meg egy lányban?
Nem a külső a lényeg. A legfontosabb a személyisége és a viselkedése. Ha kedves, barátságos, de mondjuk csak átlagos külsejű, az már alapból sokkal jobb, mint ha külsőre álmaim nője lenne, de egy mogorva, fagyos természet.
De ha nagyon a külsőre vagy kíváncsi: legyen laza és természetes. Nem tetszik, amikor egy lányon annyi kemikália van, mint egy átlagos egyiptomi múmián. A rajzolt és/vagy agyonszedett szemöldök szintúgy taszító. Legyen ápolt, adja önmagát, és legyen könnyed, laza. És a hosszú haj még mindig szebb, mint a tüsi. :)
Amikor azt látom, hogy törődik egy olyan emberrel is, aki nem jön be neki. Magyarul kedves, de nem azért, mert érdeke fűződik hozzá. Ami még tetszik, a logikus gondolkodás, és a hagyományos értékrend. Nyugodtság.
Külsőt nem tudok írni különösebben.
Ha nem olyan mint a többi.
Alap elvárás nálam hogy ne legyen rajta smink, normális szemöldök (tehát normális kinézet).
Belső tulajdonságai: intelligens, kevésbé érzelmes, őszinte. (Persze még van sok, de ezek a fontosabbak)
Istenem! Ha mindegyik fiú így gondolkodna, már boldog lennék :)
Én mindegyik "kívánságnak" megfelelek (kivéve szerencsére az extrém számomra taszító külsejűt), de az életben inkább azt látom, hogy a felszínes, buta és magamutogató, feltűnési viszketegségben szenvedő és az a tipikusan riban.cos külsejű egyedre figyel fel a legtöbb pasas.
Ne aggódj, itt senki sem keres vissza régi kérdéseket :D
Ezt így értem, de nem inkább arról szól, hogy személyesen te kapj válaszokat és így a véleményüknél fontosabbnak érezd, hogy neked írtak? :D
Anno 2-3 kérdéshez én is leírtam. Aztán semmi reakció, szóval nem látom már értelmét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!