Fiúk ti szeretitek ha egy lányban van valamennyi kislányosság?
Ízlések és pofonok.
Ha kislányos vagy és 17 és 15-nek néznek akkor szerintem 18-19 éves korodig hanyagold a rózsaszínt mert akkor 12-nek fognak nézni. 12 évessel meg nem szívesen jön össze egy 17-18 éves pasi.
19 évesen már lehet sztem.
Én 25vagyok. 15nek néztem ki 18éves koromig. Utána komolyodtam és valamiért már nem voltam kislányos ha rózsaszínbe jártam. Max tinis, de az nem gond. Most 25 évesen is jól áll a rózsaszín mert fiatalos vagyok, de nem viselkedek gyerekesen. A pasiknak idáig bejött...kb 20 évesektől 35évesekig megtalálnak :)
Azért nem mindegy, mennyire. Én az ilyen überrózsaszín, csillámos fodrocskás szvecskés lányoktól már 12 év fölött is irtózom. A plüssök, meseszeretet annyira nem zavar. Mesefigurás dolgok... attól függ, mi. Az már sok, ha mindenhova rajzfilmfigurás ruhában jár, oda is, ahova nem illik, meg... láttam olyan lányt 18-20 éves körülit is, ahol Disney-hercegnős mappa, mesefigurás póló, mesefigurás hajcsat, Hello Kittys kulacs együtt... na, hát tényleg elég infantilis volt a lány maga is.
Nekem amúgy nem gond, ha picit gyermeki egy lány, de kell, hogy kellően érett és komoly legyen, amikor kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!