Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Fiúk ti szeretitek ha egy...

Fiúk ti szeretitek ha egy lányban van valamennyi kislányosság?

Figyelt kérdés
Én személy szerint eléggé kislányos vagyok. Rengeteg rózsaszín dolgom van, vannak plüss állataim, imádom a meséket, rengeteg mesefigurás dolgom van.. stb. Imádom a cuki dolgokat. Szó szerint néha olyan vagyok mint egy nagyra nőtt kislány. De persze mind ezek mellett meg van a nőies oldalam is.Szerintetek ez így jó? Van egyáltalán olyan fiú akinek ez bejön?

2016. máj. 27. 15:20
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Mondjuk gondolkozhattam volna mivel ahány féle ember annyi féle stílus :D de legalább megtudtam hogy van akinek bejön :) :3
2016. máj. 27. 17:19
 12/14 anonim ***** válasza:
Egy kisgyereknél még aranyosak ezek a dolgok, de egy nőn nem vonzana egyáltalán.
2016. máj. 27. 18:36
 13/14 anonim ***** válasza:

nekem bejön.

am megsúgom mindenkiben lakik egy gyerek, csak a többség túl komolyan veszi magát.

2016. máj. 27. 22:46
 14/14 anonim válasza:

Én pl. egyáltalán nem vagyok kislányos, de méretemből fakadóan (147 cm, 36 kg) elég sűrűn néznek fiatalabbnak. Amúgy 23 vagyok.

A pasik nagyon szeretik, h alacsony vagyok, plusz a stílusom is bejön nekik, no meg az, hogy nem vagyok hülye.

Szóval az szerintem nem gáz, ha van egy-két (több) rózsaszín cuccod, meg néhány plüssöd, főleg, h még csak 17 vagy, de kérlek, legyél okos, értelmes, kedves és nyitott! :)

2016. máj. 28. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!