Ti szeretitek idegelni a gyikes közönséget?
Pl. kiírtok olyan kérdést, ami közfelháborodást válthat ki (inkább egy valódi kérdést vegyünk példának). Vagy olyan választ írtok be, amiről tudjátok, hogy a 98% nem fog egyet érteni, mi tőbb, jól felhúzza magát :D
Én inkább csak olvasgatom a kérdéseket-válaszokat, vicces látni néhány alatt, akár piti, akár komoly téma, ahogy felbsszák páran az agyukat :D :D :D
Ez kedves tőled.
Én max priviben néha trollkodok és hülyeségeket írok vissza. De az sem idegesítő vagy sértő. Inkább csak poénkodok.:D ami egyértelmű és senkit sem veszek hülyére. Na ez a nagyon maximum.:)
Szerintem nélkülem is van bőven alkalmas ember erre a melóra.
Még tinikoromban volt, hogy sportszerűen szembe mentem itt is mindenkivel, mert az esett jól lelkemnek. De mostanra már csak azért vagyok itt, hogy megtaláljak egy felhasználót és addig is segítsek másoknak. (ha tudok)
Épp ezért ha provokatív is a kérdés, nem kezdek el személyeskedni, és nem rendezkedek be védekező állásra sem. Én itt nem a kesztyűt akarom felhúzni, mert az csak egy parttalan társalgást szül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!