Ti szeretitek ha csikiznek benneteket és hogy ha ti csikizhettek mást? Több lent
A csikizéssel úgy vagyok, hogy rövid ideig poén, de amikor már a másiknak kellemetlen, akkor abba kell hagyni. Függetlenül attól, hogy adom -e, vagy kapom.
Én amúgy rosszul tűröm a csikizést, a talpaim és a hónaljam a gyengepontom. Ha csak kicsit csinálják, akkor én is csak röhögök, de egy idő után már akaratlanul is elkezdek ütni-rúgni.
Gyűlölöm, ha csikiznek. Mondjuk én alapból nagyon csikis vagyok, már az is csikis, ha valaki gyengéden hozzámér. És ez igaz a testem teljes felületére, nincs olyan nálam, hogy itt vagyok a legcsikisebb, ott meg kevésbé.
És én magam se szeretek másokat csikizni, max talán a 3 éves unokatesómat, mondjuk őt nem is igazán kell, mert már akkor visitozik meg kacag, ha még hozzá sem értem xD
En imadom a csikizest! mast is szivesen csikizek, ha jol ki van kotozve, de egyebkent en is iszonyuan csikis vagyok!
foleg a hasamon, csipotajekomon, de kb minden mashol is :D ezert nem is lehet csikizni engem, csak ha annyira meg vagyok kotozve, hogy semennyire se tudjak ellenkezni
Kedves Kérdező!
Elárulnád a korod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!