Fiuk titeket mi fog meg egy lányban/lányon? Mit találtok szexisnek?
Az fog meg ha az arcberendezése, kicsit eltér az átlagtól, de úgy, hogy szép, és pont az én egyéni ízlésemet elégíti ki.
Szexisnek a vékony alakot és a testhez simuló ruhákat találom. Láttam már más ruhába is szexis lányt, csak a legtöbbjük így öltözött.
Ezt a manapság menő sötétbarna vasalt haj, bőrdzseki, cica/feszülős farmer/latex nadrág kombó nálam a tökéletes. Így nyáron azt is bírom amikor a lányok nem csak forrónadrágot, hanem egy sima sortot hordanak. Vagyis olyasmit amiben otthon ülnek. Off-shoulder és egyéb toppok is nagyon bejönnek.
A kreol bőrű lányokon jól állnak szerinte az ilyen fuxos ékszerek, a világosabb bőrűek viszont sokkal szebbek a sokszínű karkötőkkel. Az is bejön ha egy lány sapkát hord pl baseball. Cipőből a tornacipő, meg néhány vagányabb magassarkú, közel sem az az "előkelő" stílusú. Azokat amiben kilátszik a lábfejük/bokájuk nem nagyon csípem. A harisnya sem jön be. A fülbevalót sem szeretem, csak a sok kis karikát a fülcimpán (3-8db). Piercing ne legyen arcon mert elcsúfítja, lehetőleg köldökön kívül máshol sem. A kifestett körmöt az átlagos helyiértékén kezelem, a sima de fényes körmöket tartom vonzónak. Szemöldökből még nem láttam olyat ami visszataszító lett volna. A kezének/lábának nem kell full csupasznak lennie, de ha sajnos ilyen a genetikája akkor, hogy 2 méterről kilehet szúrni, akkor borotválja.
Szeretem a:
-Hosszú vékony nyakat
-A kirajzolódó gerincoszlopot
-A vékony kart, melyen halványan kirajzolódnak az izmok. (Nem izmos a kar, csak ugye formás, és nem olyan mint egy bot.)
-Izmos lábakat
-Kis kezeket
-Keskeny/szűk derekat.
-Kis melleket melyek mellé igyekszik úgy öltözködni, mint ha nagyobbak lennének. A nagyobbal sincs baj, a marokra foghatót tartom a legjobbnak, akár csak fenékből.
-Ha számomra tökéletes akkor ugyan akkora mint én, de ha nem akkor inkább legyen kisebb.
Úgy gondoltam a külsőre vonatkozik a kérdés, belsőt már nem akartam írni.
16F
Külső: szép lábak, szép szemek, ápolt test.
Belső: ha karakán, de azért tud gyengéd is lenni; okos, érdeklődő,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!