Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Nektek bejönnek az 'extrém' lányok?
Figyelt kérdés
Értem ezt arra, hogy színes haj (rózsaszín, kék), erős smink, tetoválás, bármi ami ebbe a kategóriába tartozik.
A válaszokat köszönöm -ha lesznek- és légyszi kort is írjatok, mert kiváncsi vagyok.:)
2018. jan. 20. 14:14
3/22 anonim válasza:
Igen, de tudsz mutatni hasonló képet?
4/22 anonim válasza:
Örülök a pozitív válaszoknak :D L.
5/22 A kérdező kommentje:
Én is:D
Én nem kifejezetten tartom magam extrémnek, a környezetem igen, privátba tudok képet küldeni🐵
2018. jan. 20. 14:36
6/22 anonim válasza:
Maga az extrém külső nagyon tetszik, de ha a személyisége nagyon “unique snowflake vagyok” akkor az nagyon lelombozó tud lenni.
Ha gondolod, ide is küldhetsz képet. 22/F
7/22 anonim válasza:
Én nagyon lapuló típus vagyok és megijeszt, ha egy lány ennyire (vagy igazából bárki) feltűnő. Szóval igazából nem mennék oda hozzá soha, meg én az elavult típus vagyok, hogy egy ilyen lányba nem tudok beleszeretni, mert ez egy hamis kép róla, az érdekel, hogy milyen valójában, milyen a természetes szépe.
8/22 anonim válasza:
nekem nagyon bejönnek az ilyen dolgok, ami eltér a sima átlagos lányos külsőtől de a nőiességét mégis megtudja tartani az nagyon bejön :) 17/F
9/22 anonim válasza:
A piercingen kívül minden tetszik ami extrém, ide is küldhetsz képet. :D
10/22 anonim válasza:
Amiket írtál illenek rám, és még egy jó pár dolog..(kivéve az erős smink, csak a szemöldököm színes, és tetkóm MÉG nincs) Én pont a másik végén állok a dolognak. Lány vagyok, és ilyen fiút "keresek".
Együtt érzek az ilyen emberekkel, hasonló személyt nehezen találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!