Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Nektek bejönnek az 'extrém' lányok?
Figyelt kérdés
Értem ezt arra, hogy színes haj (rózsaszín, kék), erős smink, tetoválás, bármi ami ebbe a kategóriába tartozik.
A válaszokat köszönöm -ha lesznek- és légyszi kort is írjatok, mert kiváncsi vagyok.:)
2018. jan. 20. 14:14
22/22 $$$$$ válasza:
Nekem is nagyon bejön az iylen külső :D . A tetkó ,PC ,és a színes haj egyaránt nagyon tetszik :D .
18/F (kúldhetaz képet ha szeretnél 😄 )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!