Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Srácok! Nektek bejönnek az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Nektek bejönnek az 'extrém' lányok?

Figyelt kérdés

Értem ezt arra, hogy színes haj (rózsaszín, kék), erős smink, tetoválás, bármi ami ebbe a kategóriába tartozik.

A válaszokat köszönöm -ha lesznek- és légyszi kort is írjatok, mert kiváncsi vagyok.:)

2018. jan. 20. 14:14
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Az ilyen lányoknak az esetek többségében idegesítő feltűnősködő személyisége van,szóval semmiképp sem
2018. jan. 20. 17:49
 12/22 anonim ***** válasza:
Képet!
2018. jan. 20. 18:20
 13/22 anonim ***** válasza:
Én is extrémen nézek ki, és eddig még nem volt barátom (valaki meg akart változtatni). Vagy én lakok rossz helyen, vagy a korcsokat nem szeretik. :D 17/L
2018. jan. 20. 19:36
 14/22 anonim ***** válasza:
Utolsó: mintha csak én írtam volna!! :) Lehetünk még páran.
2018. jan. 20. 19:44
 15/22 opened paradise ***** válasza:

Igen,de inkább kék.

A tetkó meg attól függ mi. A sablonok nem annyira.

De külsőre ezek a dolgok nagyon.

2018. jan. 20. 20:57
 16/22 anonim ***** válasza:

Nagyon is bejön xd

Ha nem probléma tudnál képet küldeni?

17/f

2018. jan. 20. 22:15
 17/22 anonim ***** válasza:

Szia(sztok)!

Ó, nagyon is ;)

Egy dolog, hogy én is hasonló vagyok, bár valahol a kettő között. Tetoválásból van és még lesz is, piercingjeim is vannak, voltak és valószínű, hogy lesznek még. Színes hajam volt már párszor, de most pont csak egy kicsit nem az. Hosszú hajam van, és sajnos eddig eléggé macerás voltam a színekkel. Kevés fogta meg jól, ha meg tökig leszivattam, akkor nagyon tört.

Persze a külső csak egy dolog. Azért örülök annak, ha jól el lehet az illetővel beszélgetni és értelmes, normális belső értékrendje van.

Mondjuk a tini határt én már egy kicsit átléptem a közel 28 évemmel, de hát ez van ;)

27/F

2018. jan. 21. 08:40
 18/22 Firedoom ***** válasza:

Elso korben egy kep erdekelne, ha nem nagy keres.

Ezzel az extremebb megjelenessel egyetlen problema van: nezhet ki nagyon jol, de ha valaki tultolja akkor mar johetnek a bajok. En, mint egyes szubkulturak lelkes kovetoje sokkal ellobb figyelek fel egy alternativ/extremebb megjelenesu lanyra mintsem egy bar szep, de atlagos holgyemenyre. Persze ezt lehetne arra fogni, hogy azert van mert kitunik a tomegbol, de ez nem mindenkinek pozitivum.

Biztataskent azert hozza tennem, hogy az elottem levo kommentekbol amar kiderult, hogy jocskan vannak ilyen sracok.

2018. jan. 21. 10:35
 19/22 jpeter1 ***** válasza:
Ha a bokáig érő haj extrémnek mondható, akkor a párom az. Ő 34 éves. Annyi vagányságot vitt bele, hogy az alsó kb 10 cm-nyi részt zöldre festette.
2018. jan. 21. 13:45
 20/22 anonim ***** válasza:
Küldhetsz nekem is :D 17/f
2018. jan. 21. 16:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!