Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak még olyan lányok akik...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még olyan lányok akik nem depressziósak, teljesen önbizalomhiányos, befelé forduló, "nem olyan mint a többi" és egyéb ilyen divat betegek?

Figyelt kérdés

Nem akarok egy lánynak sem a pszichiátere vagy orvos, kigyógyítója "megmentője" aki "kihúzza a depresszióból" stb stb.

Egy normális kapcsolatra vágyom ami azt illeti. Olyan nehéz nem szuicidhajlamúnak és szarok mindenbe mentalitásúnak lenni? Senki sem élvezi az életet? Csak én vagyok ilyen hülye? Alapból olyan rövid, hogy lehettek ennyire negatívak?!

Hol találkozhatok pozitív, kedves, önálló és stabil lánnyal?

(Rossz napjai mindenkinek vannak, nem azt mondom az év 365 napjában legyen ilyen, hanem nagy általánosságban)

Ne azzal indokoljatok, hogy "jaj, fiatal, dúlnak benne a hormonok, azt sem tudja mit akar az élettől" stb. Mert valahogy én tudom és még sem a sarokban magzatpózban sírok az egyéb dolgok miatt...

18/F

2019. jan. 18. 22:54
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Kedves Endzsi ha ez nekem szólt akkor jó utólag szólsz mert olyan 9 hónapja volt :D Közelebb van már a 19. :D Szóval ha nagyon ezt szeretnéd akkor inkább előre kívánj ne utólag :D
2019. jan. 18. 23:22
 12/26 A kérdező kommentje:

#10 Na ezaz, ilyet még nem találtam de vannak biztos olyan helyek ahol érzelmileg stabilabb emberek járnak (pozitív vagyok muszáj ebben hinnem)

Én valami sportolókra gondoltam amúgy, mert nekik 1-1 meccsen eléggé ott kell lenniük fejben és a vereséget is jól kell kezelniük szóval ők TALÁN ilyenek... De igaziból itt én vagyok a kérdező :D Nektek kéne válaszolnotok nem nekem magamnak :D

2019. jan. 18. 23:25
 13/26 anonim ***** válasza:
40%
26 éves vagyok, nem járok már suliba, férjem van, kivel 9 éve vagyok együtt. Van miért pozitívnak lennem, veled ellentétben. De biztos te tudod jobban a dolgokat... :D
2019. jan. 18. 23:27
 14/26 Miss Endzsi ***** válasza:
Összekevertelek 42-essel. Mondjuk gyanús is volt.
2019. jan. 18. 23:29
 15/26 A kérdező kommentje:
Nah örülök végre minden lány kiélte magát akkor :D
2019. jan. 18. 23:39
 16/26 anonim ***** válasza:
70%

22-23 évesek között többet találsz majd. Addig hálóval kell vadászni az lelki stabilitás és az egészséges életvidám talpraesettsét halvány jeleit mutató lányokra.

Nem vagy hülye. Ha meg akarsz fektetni valakit legyél nyugodtan "megmentő", de a világért össze ne kösd az életed komolyaban olyannal, akiről virít, hogy egy érzelmi időzített bomba. Te fogod megszívni! Nem megmentő leszel, hanem áldozat, aki hozzájárult a személyiségfejlődéséhez, tök ingyen, utána ott hagyva, hogy majd a következő pasi talán egy életképesebb csajt kapjon. Nem igazán éri meg.

2019. jan. 18. 23:42
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Itt tuti nem.
2019. jan. 18. 23:43
 18/26 A kérdező kommentje:
#16 Abszolút egyetértek veled. Mint írtam nekem komoly kapcsolat kell és nem akarok Baywatch lenni és életeket menteni... Egy normális hozzám illő lányt keresek aki 18 éves korában nem akar meghalni, még nem vonalkód a keze, el hiszi amit mondok neki, érett,komoly stb. Olyan alapvető dolgok...
2019. jan. 18. 23:47
 19/26 anonim ***** válasza:
16-os szerintem azért ez nem mindig igy van. Ha változik a lány és tudsz segiteni neki, az jó esetbe még össze is köt :) én például nem is akarnék olyan lányt aki nem 100% hogy ki tud tartani egy ember mellett. Minek olyan kapcsolat ami csak pár hétig/hónapig tart? Semmi értelme, csak sérülés lesz belőle. Kivéve annak aki csak kihasználni akarja a másikat, nekik jó móka lehet. Bár szerencsére 0 tapasztalatom van :/
2019. jan. 18. 23:47
 20/26 anonim ***** válasza:
Szólíts le olyan lányokat akiken látod hogy vidámak és sokat mosolyognak, ők valószínűleg nem depisek.
2019. jan. 19. 14:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!