Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még olyan lányok akik nem depressziósak, teljesen önbizalomhiányos, befelé forduló, "nem olyan mint a többi" és egyéb ilyen divat betegek?
Nem akarok egy lánynak sem a pszichiátere vagy orvos, kigyógyítója "megmentője" aki "kihúzza a depresszióból" stb stb.
Egy normális kapcsolatra vágyom ami azt illeti. Olyan nehéz nem szuicidhajlamúnak és szarok mindenbe mentalitásúnak lenni? Senki sem élvezi az életet? Csak én vagyok ilyen hülye? Alapból olyan rövid, hogy lehettek ennyire negatívak?!
Hol találkozhatok pozitív, kedves, önálló és stabil lánnyal?
(Rossz napjai mindenkinek vannak, nem azt mondom az év 365 napjában legyen ilyen, hanem nagy általánosságban)
Ne azzal indokoljatok, hogy "jaj, fiatal, dúlnak benne a hormonok, azt sem tudja mit akar az élettől" stb. Mert valahogy én tudom és még sem a sarokban magzatpózban sírok az egyéb dolgok miatt...
18/F
#10 Na ezaz, ilyet még nem találtam de vannak biztos olyan helyek ahol érzelmileg stabilabb emberek járnak (pozitív vagyok muszáj ebben hinnem)
Én valami sportolókra gondoltam amúgy, mert nekik 1-1 meccsen eléggé ott kell lenniük fejben és a vereséget is jól kell kezelniük szóval ők TALÁN ilyenek... De igaziból itt én vagyok a kérdező :D Nektek kéne válaszolnotok nem nekem magamnak :D
22-23 évesek között többet találsz majd. Addig hálóval kell vadászni az lelki stabilitás és az egészséges életvidám talpraesettsét halvány jeleit mutató lányokra.
Nem vagy hülye. Ha meg akarsz fektetni valakit legyél nyugodtan "megmentő", de a világért össze ne kösd az életed komolyaban olyannal, akiről virít, hogy egy érzelmi időzített bomba. Te fogod megszívni! Nem megmentő leszel, hanem áldozat, aki hozzájárult a személyiségfejlődéséhez, tök ingyen, utána ott hagyva, hogy majd a következő pasi talán egy életképesebb csajt kapjon. Nem igazán éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!