Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A fiúknak miért nem kellenek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúknak miért nem kellenek a rendes lányok?

Figyelt kérdés
Mindenki csak a bunkó csajokra figyel fel, és behódolnak nekik. Persze van, hogy a lányok is a bunkó pasikat kedvelik jobban, viszont a fiúkra ez jobban vall, legalábbis én úgy vettem észre. Kedves vagyok mindenkivel, de ezt képtelenek értékelni. Csak a villogás meg a csillogás kell mindenkinek...
2019. jan. 18. 13:11
1 2
 11/19 anonim válasza:
75%
Énis ezt vettem észre.. Rendes lány vagyok, de nem kellek senkinek, és a csúnya fiúknak se, mert senki nem jön oda hozzám beszélgetni vagy ilyesmi, pedig nem vagyok csúnya, helyes arcom van szerintem. Énis egyre inkább azt látom, hogy a flegma, nagyszájú, ronda lányokra jobban tapadnak a fiúk. 17L
2019. jan. 18. 15:22
 12/19 anonim ***** válasza:
47%

Az beismeren, hogy nem vagyok százas. De nem vagyok bunkó, nagyon kedves vagyok, mindent megteszek azért, hogy a párom arcára mosolyt csaljak, ha egy nap legalább egyszer nem sikerül akkor olyan mintha kudarc lenne az egész napom. Továbbá figyelmes vagyok és picit romantikus is.

Az olyan csajokat akiket leírtál azoktól hányingerem van, ezért nem is keresem a társaságukat. A mű lányokat nem szeretem, még ha nagyon jó is a személyiségük akkor is kicsit idegenkedek egy szép lánytól, nekem valahogy nem jön be, inkább az átlagos külső az amit elfogadhatónak találok. Tudom ez eléggé furán hangzik így, hogy egy kimondottan szép lánnyal nem jönnék össze, de nekem az nem tetszik. Valahogy egyszerűen zavar ha valakinek tökéletes az alakja és az arca is, persze ez az egész csak pár éve tünt fel és vissza gondolva a kimondottan szép lányok soha nem voltak az eseteim. Nekem az átlagos lányok jönnek be, azon belül a véknyak és a ducik is. A cuki mosoly, szemüveg és a fogszabályzó előny.

Szóval, szerintem nem mondhatod, hogy senkinek nem jönnek be a rendes lányok és mindenkinek csak a ribik kellenek :)

2019. jan. 18. 15:29
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy csak rájuk figyelnek fel, hiszen ők keltenek feltűnést. Ezzel nem azt mondom, hogy kelts te is feltűnést, csak azt, hogy türelmesnek kell lenni.:) Egy idő után a fiúknak is be fog nőni a fejük lágya, és rájönnek, hogy nem ér semmit a szép külső egy undorító belsővel. Btw én hasonlót éltem át gimiben, úgy éreztem hogy senkinek sem kellek, és kinek van már több mint két és fél éves kapcsolata, na kinek?:D Szóval tényleg ne add fel, úgyis jönni fog olyan, aki észrevesz téged és kelleni fogsz neki. Lehet hogy már most is van, csak még nem tudsz róla ;)
2019. jan. 18. 15:37
 14/19 anonim ***** válasza:
71%
Bárcsak találnék egy rendes lányt, én hiába keresem őket sosem találok egyet sem...
2019. jan. 18. 16:06
 15/19 anonim ***** válasza:
18 éves srác vagyok, szoktam csajozni és igazad van a bunkó csajokra figyelünk fel, a csendesekre nem. De azt jó tudnod hogy még a bunkó srácoknak és barátnőnek egy igazán normális lány kell, nekem is, minden srac ilyen barátnőnek örülne, az hogy a bunko csajokat párszor megdugják, az nem párkapcsolat. Lehet én is hamarabb fekszem le egy olyan lánnyal, de barátnőnek soha sem kéne.
2019. jan. 18. 16:42
 16/19 anonim ***** válasza:
Én pont azt tapasztaltam, hogy rendes vagyok, de nem kellek a a lányoknak. A bunkó haverjaim után meg futnak a lányok. Ez van sajnos :/
2019. jan. 18. 17:21
 17/19 anonim ***** válasza:
Rebdes selyemfiú senkinek sem kell, max 14 éveseknek játszadozni. Már bocs
2019. jan. 18. 17:23
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem tudom.. Ez a trendi ez a "szép és jó". és azt hiszem az első mondatoddal rátapintottál az egyik leg lényegesebb dologra amiért lassan 18 évesen még nem is beszéltem lányokkal.
2019. jan. 18. 18:35
 19/19 anonim ***** válasza:

Kislány, mindenhez szerencsés kell , de nem csak a párkapcsolatban hanem az egesz életben is szugseg van ra.

Vagy.... mindenki a rossz lányokra bukik.

2019. jan. 23. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!