Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A fiúknak miért kellenek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúknak miért kellenek ilyen lányok?

Figyelt kérdés
Nem egyszer láttam már, hogy a boltban (ez majdnem minden korosztályra vonatkozik), a férfiak/fiúk csinálnak mindent. A hölgyemény csak úgy teng-leng, adja a cuccokat a pasas kezébe, szerencsétlennek meg már majd leszakad a karja, mert annyi cucc van benne, hogy még a nagy zöld táska is megtelne vele, de komolyan... A csaj meg semmit nem csinál, nem visz semmit, csak nézeget, meg vihorászik jókedvében. Minden pasi papucs már a mai világban, vagy csak én látom rosszul a dolgokat? Aztán meg ő cipekedik 2-3 táskával, a párja meg fogja a sminkes cuccokkal teli pakolt, Michael Kors hamisítványú ritiküljét vagy mit. Csak engem irritál ennyire? Lány létemre megőrülök ezektől, és zavar, hogy ilyen semmirekellő (már bocs a kifejezésért) ,,nők'' megkaphatják a rendes faszikat. Miért van ez?
2018. aug. 7. 11:37
 1/6 October15 ***** válasza:

Az mondjuk meglepne ha egy tizenéves [tehát tini ugye..] csávó vinné haza a bevásárolni valót a barátnőjével.. hova is vinné, a napközibe? :D

Amúgy nyilván azért mert a pasinak pont nem szempont, hogy jaj ne vinnem "kell" pár szaros táskát. :D Engem inkább a retikül része irritál. Mármint nem reprezentatív felmérésem alapján amelyik csaj retiküllel mászkál az utcán abba kb annyi tartalom is szorult mint a tatyójába. :D

26F

2018. aug. 7. 11:41
 2/6 anonim válasza:

Elkényeztetett pics*k.

Én a fejébe bas×nám cipelje ő.

2018. aug. 7. 11:43
 3/6 anonim ***** válasza:

"a rendes faszikat"

Nem, nem a rendes faszikat kapják meg, hanem azokat, akik nekik felelnek meg, csak fiúban. Ha neked ezek jönnek be, a a te bajod.

2018. aug. 7. 12:29
 4/6 anonim ***** válasza:
93%
Miért papucs az a férfi, aki nem a nőjével cipelteti a bevásárlószatyrot? Ami a retikült illeti, én is azzal mászkálok, benne van az irattárcám, mobilom, kulcsaim, a munkámhoz használatos ipadem, papírzsebkendő, parfüm, frissítőkendő és egy-két apróság. Sminkcucc egy darab sem, mivel nem sminkelek. Ezeket mégis hova kéne tennem, nyakamba kötve vagy a dekoltázsomba tömve kéne hordanom?:D
2018. aug. 7. 12:48
 5/6 A kérdező kommentje:
Látom páran megragadtátok a lényeget... Nem arról van szó, hogy a pasi cipeli a tatyót, hanem hogy a nő nem hajlandó neki segíteni akkor sem, ha van 2-3 10 kilós táska.
2018. aug. 7. 13:49
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Otthon viszont lehet hogy tövig benyeli a csávónak. Valamit valamiért:D
2018. aug. 7. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!